Stiri

VIDEO Muzicieni de sărbători/ Călin Pop: Crăciunul – alături de familie şi un nou single la final de an


Călin Pop, solist vocal şi chitarist al trupei “Celelalte Cuvinte”, îşi va petrece Crăciunul alături de familie, iar în ultima zi din an vrea să îşi surprindă fanii cu un nou single.

 

Foto: (c) ALEX TUDOR / AGERPRES FOTO

 

“Voi petrece alături de cei mai importanţi membri ai familiei – cu sora, cu fiul, cum facem, de fapt, de fiecare dată. De obicei, noi, toată trupa, respectăm sărbătorile, nu prea plecăm să cântăm în perioada sărbătorilor, exact în perioada Crăciunului. Dar acum este un Crăciun mai trist, în care suntem şi mai izolaţi, în sensul că ne întâlnim, la fel ca în fiecare an, membrii importanţi ai familiei, dar nu mergem în oraş. Nici nu avem unde”, a declarat, pentru AGERPRES, Călin Pop.

 

Pentru Călin Pop, melodiile cântate lângă bradul de Crăciun sunt cântece de bucurie, care au devenit, în această perioadă de pandemie, “un strop de bucurie”, deoarece este o vreme neclară pentru toată lumea.

 Foto: (c) ALEX TUDOR / AGERPRES FOTO

 

Folosind titluri ale unor single-uri lansate de curând, artistul a făcut şi un calambur: “”Totdeauna există o ‘Speranţă în glas’. Am rămas cu ‘Scrisoare peste timp’ şi cu ‘Speranţă în glas'”.

 

Ce aşteaptă de la Moş Crăciun? Să îi aducă multe concerte pentru anul care urmează, dar şi lucruri importante: linişte, pace, sănătate.

 Foto: (c) ALEX TUDOR / AGERPRES FOTO

 

În ultima zi a anului va lansa o piesă nouă, o surpriză pentru fani.

“Eu am avut COVID şi în perioada aceea am compus o piesă, un fel de piesă-urare. Nu a fost ceva rău, dar în perioada aia m-a trecut fiorul creaţiei şi am făcut un fel de cântec. Pe finalul anului va apărea o nouă piesă”, a precizat Călin Pop.

 Foto: (c) GRIGORE POPESCU /AGERPRES FOTO

 

Muzicianul a mărturisit că, spre deosebire de alte trupe şi de alţi artişti, el şi colegii săi au preferat, de obicei, să petreacă sărbătorile sfârşitului de an împreună cu familiile şi prietenii.

“Noi nu aveam obiceiul să urcăm pe scenă de sărbători. Au fost foarte puţine ocazii, o dată sau de două ori. Noi ne-am respectat ca artişti întotdeauna, am fost acasă cu familiile şi prietenii. Aproape niciodată nu am urcat pe scenă, nici n-aş putea să vă spun când s-a întâmplat asta, atât de rar s-a întâmplat asta. Acum, probabil, din entuziasm, dacă se va întâmpla ceva, vom participa şi noi, fiindcă este acumulată foarte multă energie şi ar fi păcat să nu fie exteriorizată, să nu fie dăruită. Totuşi, cred că în Noaptea dintre ani vom sta la televizor, asta dacă nu cumva vom fugi la o cabană în munţi. Cred că va fi o petrecere la care voi fi eu, cei foarte apropiaţi mie, şi gândurile şi inspiraţiile mele care nu mă lasă niciodată”, a afirmat artistul. AGERPRES/(AS – autor: Petronius Craiu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Citește și:

 

 

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *