Expozitii

Urmăriți-l pe artistul Ann Hamilton, care face schimbarea vizitatorilor prin aer într-o instalație participativă


În 2012, artist Ann Hamilton a preluat Park Avenue Armory din Manhattan cu o expoziție intitulată „evenimentul unui fir”, care cuprinde întreaga sală de foraj timp de o lună. Titlul spectacolului este un semn din cap către Anni Albers, a cărui descriere a țesutului … ”o traversare orizontală și verticală a unui fir, care este atingerea și contactul la intersecție ”- Hamilton face interactiv.

Într-o exclusivitate interviu cu Art21 ca parte a seriei Extended Play, Hamilton descrie adaptarea ei la definiția lui Albers: „Tpânza se ridică și coboară cu leagănele. Prezența tuturor se înregistrează într-un fel în materialele acesteia. Și, la rândul său, își face țesutul ”.

Producție încă din Art21 "Joc extins" film, "Ann Hamilton: „evenimentul unui fir”." © Art21, Inc. 2013.

Producție încă din filmul Art21 „Extended Play”, „Ann Hamilton: evenimentul unui fir”. © Art21, Inc. 2013.

Balansoarele, care au fost suspendate în sala de foraj pe un fundal de țesătură albă ondulată, au fost invitații la activarea spațiului, deși Hamilton spune la început că era îngrijorată că nimeni nu le va folosi de fapt. În cele din urmă, însă, copiii nu au putut rezista. “A fost o familie aici ieri timp de trei ore”, ea spune, „Așa că a devenit un fel de parc.”

Privind vizitatorii care interacționează cu spațiul, Hamilton a fost surprins să găsească o altă intersecție dintre orizontală și verticală, când și-a dat seama că, în timp ce unii oameni stăteau sub draperiile din țesături, alții erau așezați pe spate, privind în sus la scripete și corzi. „A fost o fată care a spus că se simte cu adevărat, cu adevărat sălbatică și în siguranță în același timp”, Hamilton împarte cu Art21.Când am auzit asta, mi-a spus: „Da! Asta este grozav.'”

Urmăriți videoclipul, care a apărut inițial ca parte a seriei Art21 Joc extins, de mai jos. Noul sezon al 10-lea al spectacolului este disponibil acum la Art21.org.

Aceasta este o tranșă a „Art on Video”, o colaborare între Artnet News și Art21 care vă aduce clipuri ale artiștilor de știri. O nouă serie a seriei emblematice Art în secolul XXI a organizației non-profit este disponibilă acum pe PBS. Prindeți toate episoadele altor serii precum New York Close Up și Extended Play și aflați despre programele educaționale ale organizației la Art21.org.

Urma Artnet News pe Facebook:


Vrei să rămâi în fața lumii artei? Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a obține știri de ultimă oră, interviuri deschise pentru ochi și acțiuni critice incisive care conduc conversația înainte.Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *