Expozitii

Urmăriți artistul Omer Fast Splice Together Clipuri CNN pentru a transmite un mesaj personal despre 11 septembrie


Notele de deschidere ale Omer FastLucrarea video din 2012 CNN concatenat sună aproape identic cu acordurile umflate și notele staccato ale muzicii tematice propriu-zise a CNN, chiar până la vocea în formă de Dumnezeu care spune, cu mare importanță, „Acest este CNN. ”

După acea introducere, opera lui Fast divergă într-o piesă de compilație, în care fiecare cuvânt este rostit de un știrist diferit, îmbinat pentru a forma fraze pe care Fast le-a scris în urma zilei de 11 septembrie. Fast a început de fapt piesa cu câteva luni înainte de atacurile teroriste, explică el într-un interviu exclusiv cu Art21, prin strângerea unor clipuri scurte din rețeaua de știri Cable fără a ști exact ce vor deveni.

Producție încă din Art21 "Joc extins" film, "Omer Fast: „CNN concatenat”." © Art21, Inc. 2015.

Producție încă din filmul Art21 „Extended Play”, „Omer Fast: ‘CNN Concatenated.’” © Art21, Inc. 2015.

El s-a mutat în Germania cu câteva săptămâni înainte, când „a auzit de atacurile asupra World Trade Center și și-a dat seama că piesa, într-un anumit sens, va trebui să se schimbe și ea”, a spus el pentru Art21. Fast a scris un scenariu care se reunește în videoclip, fraze formate din cuvinte simple rostite într-un context complet diferit.

„De unde încep responsabilitățile noastre? Unde mergem de aici? În cine putem avea încredere? ” sunt doar câteva dintre întrebările puse în videoclip, întrebări care rămân în mare măsură fără răspuns pe măsură ce se apropie cea de-a 19-a aniversare a atacurilor. În timp ce Fast analiza casetele VHS pe care le comandase de la CNN, „provocarea era să articulezi o voce”. a spus el Art21, o voce definitivă care „vorbește prin ea în același timp”.

Urmărind videoclipul, există o disonanță cognitivă între scenariul Fast composat și capetele vorbitoare care vorbesc replicile, dar artistul insistă că lucrarea reușește atunci când ești capabil să reglezi zgomotul de fundal și fețele. Odată ce acest lucru se întâmplă, spune Fast, vocea lui iese – și „acea voce, este o voce destul de speriată”, spune el, referindu-se la acesta ca la dublura. „Este o voce destul de urgentă, exigentă, agresivă, speriată.”

Urmăriți videoclipul, care a apărut inițial ca parte a seriei Art21Joc extins, ” de mai jos.

Aceasta este o tranșă a „Art on Video”, o colaborare între Artnet News și Art21 care vă aduce clipuri ale artiștilor de știri. O nouă serie a seriei emblematice Art în secolul XXI a organizației non-profit este disponibilă acum pe PBS. Prindeți toate episoadele altor serii precum New York Close Up și Extended Play și aflați despre programele educaționale ale organizației la Art21.org.

Urma Artnet News pe Facebook:


Vrei să rămâi în fața lumii artei? Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a obține știri de ultimă oră, interviuri deschise pentru ochi și acțiuni critice incisive care conduc conversația înainte.Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *