Stiri

Toni Grecu: Alegerile mi-au distrus familiaAm votat. Separat. Întâi soţia, apoi eu,  soacră-mea, şi la urmă, bunicul, Dumenzeu să-l ierte.

Ne-am dus separat ca să nu luăm toţi acelaşi virus. Soţia a votat cu Firea, ca să avem măcar o femeie primar, că ceilaţi sunt bărbaţi. Am mai avut un prim-ministru femeie, dar a stat puţin. De la ea ne-a rămas doar suprafaţa cercului: R pătrat. Şi câteva exprimări care au revoluţionat gândirea cum ar fi: Scopul nostru este să câştigăm alegerile de anul trecut. Ceea ce PSD a şi reusit. Le-a câştigat pe alea de-atunci, că pe astea de-acum le-a pierdut. La Bucureşti mă refer.

Am plecat la votare, cu ordin s-o votez tot pe Firea, altfel divorţăm. Nevastă-mea e nebună cu feminismul. Eu, nu. L-am votat pe Nicuşor, numai de-al dracului. După vot nu m-am întors direct acasă, de frică, şi am plecat să plimb masca prin oraş, poate la o bere. Soacră-mea a votat cum i-a spus fi-sa, şi i-a arătat pe telefon buletinul ştampilat pe Firea, ca s-o primească în casă. I-am dat telefon să-mi trimită şi mie poza ca să intru în casă. N-a vrut, scorpia.

Bunicul, Dumne-zeu să-l ierte, l-a căutat pe Vadim Tudor de i-au ieşit ochii din cap pâna l-au dat afară din cabina de votare, că s-a inchis la 21,00. A apucat să pună ştampila pe Ion Iliescu pe care l-a trecut cu pixul pe buletin şi s-a întors la cimitirul Bellu. Iese din patru în patru ani să voteze. 

Am ajuns acasă pe la ora 1. N-am avut curaj să intru. În faţa uşii erau scoase sacul de dormit şi o pernă. Lângă pernă, o farfurie cu macaroane cu brânză. Le urăsc pentru că mă balonează. Ştie că le urăsc. Le-am mâncat, ce sa fac? Erau cu brânză şi dezinfectant. Asta din cauza lui Firea. Vă daţi seama ce dramă trăiesc eu din cauza politicii? Mă culc în faţa uşii lângă câine, care a mancat şi el din macaroane şi geme cu ochii daţi peste cap. Din privire îmi cere nişte triferment, dar n-am. Săracu. Pe câine scrie cu ruj, Nicuşor. Noapte bună Bucureşti, noapte bună România. De maine va fi mai bine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *