Stiri

Teatrul Gong din Sibiu îşi redeschide sălile pentru public după 11 săptămâniPrimele spectacole după redeschiderea sălilor la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” sunt „Hermann visează”, în regia Elizei Păuna şi „Cel mai mare Gulliver” în regia lui Alexandru Dabija.

Prima reprezentaţie cu public va avea loc vineri, 8 ianuarie, de la ora 18.00.

„Suntem entuziasmaţi să ieşim din nou în faţa publicului, după o pauză de aproape 11 săptămâni. Avem încredere că anul acesta va fi unul mai blând pentru noi toţi! Bucuria revederii e cu atât mai mare pentru că vom juca pentru prima dată cu public un spectacol pregătit anul trecut, dar pe care l-am prezentat doar online. Regulile de protecţie sanitară rămân valabile, iar numărul de locuri disponibile va fi sub 30% din capacitatea sălilor”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu.

Bilete vor fi disponibile online, începând de marţi, 5 ianuarie. Preţul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil, pentru a permite anularea locului şi relocarea acestuia pentru un alt spectacol al teatrului, o singură dată, în limita locurilor disponibile în momentul cererii, astfel încât spectatorii să se poată bucura fără griji de evenimente culturale.

Cererea de anulare a unui bilet flexibil se poate face la sediul teatrului sau prin telefon, dar nu mai târziu cu 15 minute înainte de ora de începere a evenimentului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet, fără a specifica detalii despre motivul anulării.

Rezervarea unui alt loc la un eveniment în următoarele 6 luni, de la data înregistrării celui anulat, este valabilă doar prin prezentarea biletului flexibil în format tipărit.

Mai mult decât atât, spaţiile publice din interiorul teatrului sunt aerisite şi dezinfectate complet, înainte de fiecare eveniment. Nebulizarea încăperilor se face cu un produs biocid de grupa I, utilizare profesională, non toxic, bactericid, fungicid, virucid şi sporicid, avizat de Ministerul Sănătăţii.

Accesul în teatru este permis numai în condiţiile unui triaj observaţional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui vizitator/spectator.

Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie. De asemenea, nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată) şi nici al celor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3˚C. La intrarea în teatru, este obligatorie folosirea dezinfectanţilor pentru mâini.

Accesul în spaţiul teatrului se face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 metri, urmărind marcajele de pe podea. Masca de protecţie este obligatorie pe toată durata vizitei atât în interiorul, cât şi în exteriorul teatrului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *