Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 9 maiRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Arheologii dezvăluie descoperirile din camera de înmormântare anglo-saxonă din Southend-on-Sea | Arheologii au anunțat astăzi noi descoperiri majore făcute la o cameră de înmormântare anglo-saxonă dezgropat în 2003 la Prittlewell din Southend-on-Sea. Descoperirea mormântului a fost comparată cu cea a lui Tutankhamon în ceea ce privește semnificația sa și măsura în care conținutul său a fost găsit intact. Printre dezvăluiri este o posibilă identificare a locuitorului camerei ca Seaxa, fratele regelui saxon de est Saebert, datorită datării științifice a mormântului în jurul anului 580 d.Hr. Au fost găsite aproximativ 40 de artefacte prețioase, inclusiv o lira de lemn, cruci din folie de aur, o lira de lemn, monede și o pereche de coarne de băut.

Venezuela amână deschiderea pavilionului la Bienala de la Veneția | Deschiderea Pavilionului Venezuela la Bienala de la Veneția a fost amânată până la 13 mai, cu cinci zile mai târziu decât era de așteptat – deși, potrivit artnet, „nu există nicio indicație că instalarea este în curs de desfășurare”. Amânarea a fost anunțată ieri de președintele bienalei, Paolo Baratta, vorbind la o conferință de presă.

Triennala Tennessee va fi lansată în 2021 | Organizația non-profit Tri-Star Arts a anunțat că o va face lansează Trienala din Tennessee pentru artă contemporană pe 5 februarie 2021. Trienala va avea loc în patru orașe – Nashville, Memphis, Knoxville și Chattanooga – în locații, inclusiv universități, muzee și galerii de artă contemporană. Galleristul Andrea Zieher a fost numit director al evenimentului.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *