Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 8 aprilieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Incendiu la șantierul Forumului Humboldt din Berlin | În această dimineață, pompierii au fost chemați pe șantierul Forumului Humboldt din Berlin, care urmează să se deschidă în septembrie, pentru a stinge un incendiu cauzat de explozia unui recipient de gaz propan, potrivit serviciului de pompieri al orașului. Două aragazuri cu gudron s-ar fi aprins, creând însă o cantitate mare de fum se raportează că incendiul a fost adus sub control în 20 de minute, fără a se produce daune clădirii. O persoană a fost rănită și este tratată în spital.

Guvernul respinge ofertele Consiliului pentru închisoarea Reading | Licitația Consiliului Borough Reading de a cumpăra închisoarea Reading, site-ul listat de gradul II unde Oscar Wilde a fost odată închis, a fost respins de către Ministerul Justiției, care a scos proprietatea la vânzare anul trecut. Consiliul și-a exprimat anterior interesul de a transforma clădirea într-un centru de teatru sau de artă, o schemă susținută de personalități printre care Stephen Fry și Julian Barnes. Ministerul Justiției a refuzat să comenteze decizia sa.

Helène Aylon (1931–2020) | Artistul american Helène Aylon a murit la vârsta de 89 de ani a cauzelor legate de coronavirus. Născută și crescută în Brooklyn, Aylon s-a mutat mai târziu la San Francisco, unde a început o carieră de pictor abstract. În anii 1980, s-a întors la New York și și-a concentrat atenția asupra spectacolelor, instalațiilor și altor lucrări care explorează teme de mediu și feministe, precum și propriile experiențe ale tradițiilor și teologiei evreiești.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *