Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 7 septembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Moritz Wesseler a fost numit nou director al Fridericianum-ului lui Kassel | Moritz Wesseler, fost director al Kölnischen Kunstverein din Köln, a fost numit să conducă Fridericianum în Kassel. Wesseler o succede pe Susanne Pfeffer, care acum conduce Muzeul pentru Moderne Kunst din Frankfurt. Wesseler își va prelua postul la muzeu, care la fiecare cinci ani servește drept loc esențial pentru expoziția Documenta, la 1 noiembrie.

Dominic Willsdon a fost numit nou director al ICA la VCU | Dominic Willsdon a fost numit noul director al Institutului de Artă Contemporană de la Virginia Commonwealth University din Richmond, Virginia. Willsdon vine la muzeu, care a fost deschis în primăvara trecută, cu o experiență de 12 ani ca curator al educației și practicii publice la Muzeul de Artă Modernă din San Francisco. Înainte de aceasta a fost curator de programe publice la Tate Modern. Willsdon o înlocuiește pe Lisa Freiman, care demisionat neașteptat în ianuarie.

Muzeul Glenstone dat în judecată de contractori pentru 24 de milioane de dolari | Hitt Contractare are depus un proces împotriva fundației din spatele Muzeului Glenstone din Potomac, Maryland, care urmează să deschidă o extindere majoră de 200 de milioane de dolari în octombrie. Compania, care a fost contractată pentru realizarea proiectului în 2014, caută daune de 24 de milioane de dolari pentru gestionarea „dezorganizată”, ceea ce duce la întârzieri repetate și cheltuieli suplimentare.

Galeria din New York anulează expoziția cu presupuși neonaziști | O expoziție cu controversatul muzician și artist Boyd Rice, care a fost acuzat că este neo-nazist, programată să se deschidă săptămâna aceasta la galeria Greenspon din New York, a fost anulată în urma criticilor și presupuselor amenințări îndreptate către galerie. Afirmațiile că Rice este un simpatizant nazist se bazează parțial pe o fotografie, publicată pentru prima dată în Revista Sassy în 1989, al Rice în compania supremacistului alb Bob Heick, fondatorul Frontului American. Conform ARTnewsRice a negat în mod constant acuzațiile că ar fi nazist.

Lectură recomandată | În New Yorkeză, Paul Bloom compară o nouă carte a lui Ellen Winner, care răspunde la întrebări filosofice despre artă prin evaluarea rezultatelor diferitelor teste psihologice, cu cele ale lui Eric Kandel Reducționismul în știința artei și creierului, care susține că există metodologii comune găsite atât în ​​neuroștiințe, cât și în arta abstractă. În paznic, Cercetătoarea Renașterii, Jill Burke, își dă opinia cu privire la noua cotă de gen a Academiei Regale pentru expoziția de nuduri. Timpuri financiare rapoarte despre băncile private care oferă acum sfaturi privind investițiile în artă plastică.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *