Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 7 octombrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Design Museum îl numește pe Tim Marlow în calitate de director și director executiv | Tim Marlow este demisionând ca director artistic pentru Royal Academy of Arts, fiind numit ca nou director și director executiv al Muzeului de Design din Londra. Marlow, care s-a alăturat RA în rolul său actual în 2014, este primul director executiv numit de Muzeul Designului; în calitate de director, îl înlocuiește pe Deyan Sudjic și Alice Black, care au anunțat vinerea trecută (4 octombrie) că își vor părăsi posturile de codirectori ai muzeului după 12 ani. Într-o declarație, Marlow a descris noul rol ca fiind „o provocare pe care am găsit-o imposibil de rezistat”.

Expoziție feministă anulată la Shanghai | O expoziție de grup la Shanghai intitulată „Noi | Femeie: O persoană nu se naște femeie, ci mai degrabă devine una anulat brusc, pe 29 septembrie, cu o zi înainte, trebuia să se deschidă. Vorbind anonim cu Ziarul de artă, o realizatoare de film participantă a spus că a fost informată că subiectul expoziției a fost considerat prea sensibil pentru ca aceasta să poată fi difuzată în același timp cu sărbătorile de Ziua Națională, care anul acesta s-au împlinit 70 de ani de la fondarea Republicii Populare Chineze . Organizatorii nu au comentat încă anularea.

Sally Soames (1937–2019) | Fotograful Sally Soames are decedat, la vârsta de 82 de ani. Opera lui Soames a apărut în Observator, Sunday Times, si New York Times, printre alte publicații, pe parcursul unei cariere care a durat aproape patru decenii; cele mai cunoscute fotografii ale sale includ portrete ale lui Hilary Mantel, Margaret Thatcher și Andy Warhol. Lucrările sale se află în colecția National Portrait Gallery din Londra, precum și în multe alte colecții private și publice din întreaga lume.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *