Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 7 maiRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Galeria Saatchi acoperă lucrările după reclamațiile vizitatorilor | Galeria Saatchi a acoperit două picturi cunoscute pseudonim sub numele de SKU după ce vizitatorii musulmani s-au plâns că sunt blasfemi, Times rapoarte (£). Galeria a refuzat să elimine complet lucrările, dintre care una a asociat textul islamic cu figura nudă a lui Ingres Grande Odalisque. SKU a fost cel care a sugerat acoperirea lucrărilor cu foi, spunând Sunday Times că aceasta a fost menită să fie o „soluție respectuoasă care să permită o dezbatere despre libertatea de exprimare”. Lucrările au fost incluse în expoziția individuală „Rainbow Scenes”, care s-a închis vineri.

Vanja Mallory a fost numit director și curator șef al Galeriilor de Artă din Universitatea Syracuse | Vanja Mallory a fost numit noul director și curator șef al Galeriilor de Artă ale Universității Syracuse. Mallory a fost anterior curator de artă americană la Mead Art Museum din Amherst College și, înainte de aceasta, membru curatorial în departamentul de artă modernă și contemporană de la Metropolitan Museum of Art. O succede pe Domenic Iacono, care a condus muzeul de la Siracuza timp de 40 de ani.

Ascuns Cupidon dezvăluit în pictura Vermeer | Conservatorii au parțial a descoperit „poza dintr-o poză” a lui Cupidon în colțul din dreapta sus al lui Vermeer Fată care citește o scrisoare la o fereastră deschisă (c. 1657–59). Existența figurii a fost descoperită pentru prima dată în timpul examinărilor cu raze X în urmă cu 40 de ani, dar numai în timpul recentelor teste de laborator s-a constatat că a fost pictată postum. Lucrările de restaurare pentru a inversa aceste modificări vor fi finalizate în alt an; de mâine până pe 16 iunie pictura poate fi văzută în starea actuală într-un afișaj la Gemäldegalerie Alte Meister din Dr.din memorie.

Lectură recomandată | Lily Kuo relatează o investigație efectuată de Gardianul și site-ul de jurnalism cu sursă deschisă Bellingcat în rătăcirea continuă și pe scară largă a moscheilor din regiunea chineză Xinjiang. Hettie Judah la artnet analizează avantajele și dezavantajele artei conștiente de climă, care este bine reprezentată la cea de-a 58-a Bienală de la Veneția.

Imagine principală: utilizată sub licența Creative Commons (CC BY-SA 3.0)

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *