Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 7 ianuarieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Templul „Domnului jupuit” descoperit în Mexic | Arheologii din Mexic au găsit primul templu cunoscut al zeului mezoamerican Xipe Tótec, sau „Domnul Flayed”, în statul Puebla. Templul a fost atribuit lui Xipe în parte datorită apariției a două sculpturi în piatră care îl înfățișează pe zeu, care este reprezentat purtând piei dezbrăcate ale victimelor sacrificiului. Două altare de pe site ar fi putut fi folosite pentru sacrificiu sau jupuire, deși ritualurile exacte care au avut loc nu sunt clare, potrivit Revista Smithsonian. Templul a fost descoperit printre ruine, datând între 1.000 și 1260 d.Hr., al poporului pre-hispanic Popoloca.

Gaurav Bhatia demisionează definitiv din funcția de director general al Sotheby’s India | Gaurav Bhatia are demisionat definitiv din funcția sa de director general al Sotheby’s India după pretenții de hărțuire sexuală. Bhatia trecuse anterior pe „nedefinit” părăsi„când acuzațiile au apărut pe contul de Instagram Scene and Herd în noiembrie anul trecut.

Ruth Estévez a fost numită curator principal la Muzeul de Artă Rose | Ruth Estévez a fost numit curator senior la Muzeul de Artă Rose al Universității Brandeis din Waltham, Massachusetts. Estévez este un curator independent care anterior a regizat centrul de artă REDCAT din Los Angeles.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *