Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 6 decembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Muzeul Penn returnează 387 de tăblițe de lut în Irak | Muzeul Penn din Philadelphia a predat sute de tăblițe de lut către Ambasada Irakului la Washington, DC, ca parte a unui proces de restituire. Obiectele, care datează din 2100 până în 2000 î.Hr. și au fost excavate din vechiul oraș Mesopotamian Ur în urmă cu aproape un secol, au fost folosite pentru a înregistra tranzacții financiare referitoare la bunurile vândute în palate și temple. Aproximativ 7.500 de fragmente au fost aduse în Pennsylvania în anii 1920 și 1930, cu un acord de împrumut întocmit pentru a confirma repatrierea obiectelor în Irak după ce a fost cercetat de universitate.

Muzeul de Arte Contemporane din Houston anunță noul regizor | Hesse McGraw a fost anunțat ca nou director al Muzeului de Arte Contemporane din Houston, după plecarea bruscă a directorului anterior Bill Arning anul trecut. McGraw este partener al firmei de design El Dorado, cu sediul în Kansas City, și a fost anterior vicepreședinte pentru expoziții și programe publice la San Francisco Art Institute. El va prelua funcția de director al Muzeului de Arte Contemporane din Houston în ianuarie 2020.

Lectură recomandată | Gardianul se așază împreună cu cei patru câștigători ai Premiului Turner din acest an, discutând de ce au dorit să li se acorde premiul ca colectiv. Jeremy Deller vorbește cu Observator despre proteste, postere și participarea la aceeași școală privată ca Nigel Farage.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *