Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 5 augustRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Guvernul britanic pune bara de export pe Turner Rigi întunecat | O bară de export temporară a fost plasat de către guvernul britanic pe JMW Turner Rigiul Întunecat, Lacul Lucernei (1842), o acuarelă care descrie un peisaj montan elvețian, în speranța de a găsi un cumpărător care să păstreze pictura în Marea Britanie. Barul va expira la 1 decembrie, dar poate fi prelungit până în iunie 2020 dacă o instituție britanică începe un efort de a strânge fonduri pentru lucrări, care este evaluată la 10 milioane de lire sterline. Ministrul artelor, Rebecca Pow, a declarat că exportul picturii ar reprezenta o „pierdere teribilă pentru întreaga țară”.

Copil „aruncat” de la Tate Modern în stare critică, dar stabilă Un băiat de șase ani care ar fi fost aruncat de pe platforma de vizionare cu etajul 10 la Tate Modern din Londra duminică după-amiaza (4 august) se află acum într-o stare critică, dar stabilă, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției. Un adolescent era arestat acuzat de tentativă de crimă în urma incidentului.

Aspen Institute va deschide un centru dedicat artistului Bauhaus Herbert Bayer | Aspen Institute o va face deschis o unitate de artă și educație dedicată lui Herbert Bayer, artistul și profesorul interdisciplinar din Bauhaus care a proiectat campusul Aspen Meadows al institutului. Numit Centrul Resnick pentru Studii Herbert Bayer, facilitatea se așteaptă să se deschidă în 2022.

Don Suggs (1945–2019) | Artistul și educatorul din Los Angeles, Don Suggs, a murit la vârsta de 74 de ani. Cunoscut pentru utilizarea inventivă a culorii, Suggs a fost profesor de pictură și desen la Universitatea din California, Los Angeles, din 1984 până la pensionarea sa în 2014 “El era interesat de atâtea lucruri: știință, politică, formalism”, a declarat Rebecca Campbell, o fostă studentă. LA Times. „El nu a pus parametrii lucrului.”

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *