Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 4 martieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Kevin Roche (1922–2019) | Arhitectul câștigător al Premiului Pritzker Kevin Roche a murit la vârsta de 96 de ani. Născut la Dublin, Roche s-a mutat în Statele Unite în 1948 pentru a studia cu Ludwig Mies van der Rohe și a continuat să proiecteze mai mult de 200 de clădiri, inclusiv fostul Hotel Plaza ONU și Fundația Ford din New. York și biroul poștal al Statelor Unite din Washington, DC Cu firma sa Kevin Roche John Dinkeloo și asociații, Roche a colaborat, de asemenea, cu Muzeul Metropolitan de Artă din New York la o serie de extinderi și renovări majore, inclusiv galeriile din aripa Sackler , care adăpostește Templul egiptean din Dendur.

Muzeul Armatei Naționale va întoarce șuvița părului lui Tewodros II în Etiopia | Muzeul Armatei Naționale din Londra a fost de acord să returneze în Etiopia mai multe șuvițe de păr tăiate de la capul împăratului Tewodros după bătălia de la Maqdala din 1868, Ziarul de artă rapoarte. Guvernul etiopian intenționează ca părul să fie îngropat cu rămășițele împăratului, care sunt îngropate la mănăstirea Mahabere Selassie din Qwara, nordul Etiopiei.

MOCA Cleveland va aboli taxele de admitere | Muzeul de Artă Contemporană din Cleveland, Ohio, are a anunțat că va înceta taxele de admitere începând cu 16 martie. Miscarea face parte din inițiativa „Open House” a muzeului, care va vedea, de asemenea, crearea unei noi burse curatoriale, a unui program de ucenicie și a unei expoziții îmbunătățite pentru familii și tineri.

Hank Willis Thomas va proiecta memorialul MLK în Boston | Artistul american Hank Willis Thomas a fost numit câștigătorul unui concurs pentru proiectarea unui nou memorial public pentru Martin Luther King, Jr. și Coretta Scott King pe Boston Common. Lucrarea, care va fi dezvăluită în 2020, este numită Îmbrățișarea, și va înfățișa perechi de brațe și mâini interconectate.

Lectură recomandată | În New York Times, Jillian Steinhauer trece în revistă alegerea a 75 de artiști pentru a 79-a Bienală Whitney – și explorează decizia lui Michael Rakowitz de a ieși din spectacol în semn de protest. În Noul om de stat, Michael Prodger trece în revistă un spectacol de peisaje al modernistului norvegian Harald Sohlberg, găsindu-le „pline de culoare, mister și o intensitate nedefinită”.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *