Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 4 ianuarieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Stațiunea Las Vegas cumpără sculptură monumentală de Damien Hirst | A lui Damien Hirst Demon cu castron (2014), o sculptură în bronz de 60 de metri înălțime a fost cumpărată de Palms Casino Resort din Las Vegas, relatează Știri de artă. Turnul din rășină al monumentalei statui fără cap se afla în centrul expoziției „Comori din epava incredibilului” de la Palazzo Grassi din Veneția în 2017. Sculptura din bronz va fi instalată în noua piscină a hotelului.

Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum se închide la închiderea federală | În urma închiderii federale a Washington DC, Cooper Hewitt Design Museum din New York și-a închis ușile, relatează Mările. Închiderea tuturor muzeelor ​​și site-urilor sub umbrela Institutului Smithsonian este programată să continue până când vor fi eliberate noi fonduri congresuale, ceea ce necesită aprobarea Congresului. Închiderea nedeterminată a Cooper Hewitt înseamnă că peste 100 de angajați sunt în concediu fără plată.

Warren MacKenzie (1924-2018) | Celebrul ceramician american Warren MacKenzie a murit la începutul acestei săptămâni la vârsta de 94 de ani. Născut în Kansas City, Missouri, MacKenzie a urmat Școala Institutului de Artă din Chicago după ce s-a întors din cel de-al doilea război mondial. Între anii 1953-1990 a fost profesor de ceramică la Universitatea din Minnesota. Driscoll Babcock Gallery a emis o declarație, spunând: mâinile lui erau acelea ale unui stăpân a cărui prezență va trăi prin opera sa.

Lauren Wittels este numită partener al Galeriei Luhring Augustine | Știri de artă raportează că directorul galeriei Luhring Augustine din New York va deveni partener al companiei. Wittels a început să lucreze pentru Luhring Augustine în 1989, plecând pe scurt pentru a-și înființa propria galerie în SoHo New York înainte de a fi obligată să închidă spațiul în 1997.

Lectură recomandată | În New York Times, Jason Farago discută dezbaterea restituirii franceze cu un filosof senegalez, un istoric de artă francez și un artist nigerian-american | În London Review of Books Charles Hope ia în considerare viața și opera lui Lorenzo Lotto.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *