Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 3 septembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Germania înapoiază moștenitorilor evrei panouri naziste | Fundația Patrimoniului Cultural Prusian a organizat revenirea a două panouri din secolul al XV-lea de către pictorul sienez Giovanni di Paolo di Grazia către moștenitorii lui Harry Fuld Senior, om de afaceri și colecționar evreu. Ambele panouri, care se aflau în colecția Gemäldegalerie din Berlin, datează din jurul anului 1455 și fiecare conține o scenă din viața Sf. Clara din Assisi. Au intrat în colecția națională a Germaniei în 1940; Soția și copiii lui Fuld fugiseră din țară pentru a scăpa de regimul nazist. Există încă 500 de artefacte care au aparținut cândva familiei Fuld și care nu au fost încă recuperate.

Expoziția Christian Dior a fost cea mai vizitată a V&A | V&A a anunțat astăzi că „Christian Dior: Designer of Dreams” a bătut recorduri pentru a deveni cea mai vizitată expoziție din istoria muzeului. Spectacolul, care s-a deschis pe 2 februarie și s-a închis publicului duminică, a atras 594.994 de vizitatori, depășind recordul anterior de 493.043 stabilit de „Alexander McQueen: Savage Beauty” în 2015 (deși expoziția anterioară, care a avut o durată mai scurtă, a avut o rată mai mare de vizitatori zilnici). Citiți eseul lui Fatema Ahmed despre moda în creștere pentru expozițiile de modă, publicat pentru prima dată în numărul din mai 2019 al Apollo, Aici.

MCH vinde acțiunea majoritară în India Art Fair către Angus Montgomery Arts | Grupul elvețian MCH are și-a vândut acțiunea de 65% la India Art Fair coproprietarului târgului, compania de evenimente din Hong Kong Angus Montgomery Arts, care este acum singurul proprietar. Târgul se alătură portofoliului considerabil al companiei de târguri de artă din Asia, care include Art SG și Art Central Hong Kong.

Alan Cristea Gallery renamed as Cristea Roberts Gallery | Galeria Alan Cristea a anunțat că a fost redenumită Galeria Cristea Roberts. Numele actualizat este destinat să reflecte parteneriatul de 20 de ani dintre Alan Cristea și David Cleaton-Roberts, co-director la galerie.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *