Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 3 martieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Art Dubai a fost amânat la nesfârșit din cauza coronavirusului | Organizatorii Art Dubai au anunțat astăzi că târgul va fi amânat la nesfârșit, pe fondul temerilor cu privire la răspândirea Covid-19, dintre care există în prezent 21 de cazuri înregistrate în EAU. Programat să aibă loc în perioada 25-28 martie, târgul va fi înlocuit cu un nou program de expoziții și evenimente găzduite la muzee și galerii din Dubai, în timp ce unele dintre programele târgului, cum ar fi Global Art Forum, vor continua așa cum a fost planificat . Art Dubai a declarat că va oferi galeriilor internaționale un stand gratuit la următoarea ediție.

Emilia Beatriz câștigă Premiul Margaret Tait 2020/21 | Artista Emilia Beatriz a fost desemnată de LUX Scotland ca câștigătoare a Premiului Margaret Tait 2020/21. Premiul, cel mai prestigios din Scoția pentru artiștii scoțieni sau din Scoția care lucrează cu imaginea în mișcare, este acordat în parteneriat cu Glasgow Film și include un nou comision. Beatriz, care lucrează în film, fotografie, performanță și sunet pentru a aborda temele de durere, vindecare și ecologie, se va concentra pe noțiunea de „barrunto”, un termen din Puerto Rico pentru tulburări corporale ca răspuns la semnalele din mediu. Beatriz a primit ieri premiul la premierul mondial al Ashley (2020), un film al câștigătorului anterior al premiului Jamie Crewe.

Italia respinge mandatul de arestare pentru falsificatorul Old Master | Curtea de apel din Bologna are a respins mandatul european de arestare emis de o instanță franceză pentru Lino Frongia, care este acuzat că a falsificat un tablou El Greco într-o anchetă condusă de judecătorul parizian Aude Burési. Avocatul Frongia, Tatiana Minchiarelli, a susținut că mandatul nu oferea suficiente dovezi. În cursul acestei săptămâni, curtea de apel din Milano va judeca cazurile lui Giuliano Ruffini și ale fiului său Mathieu, care se luptă cu mandatele de arestare pentru presupusa vânzare a mai multor vechi maeștri falși.

Propunere de a transforma Insula Cockatoo din Sydney într-o atracție de artă respinsă de oficiali | O propunere a unui grup de companii australiene, cunoscută sub numele de Cockatoo Island Foundation Limited, de a oferi 80 de milioane de dolari către transformarea celei mai mari insule din portul Sydney, Cockatoo, într-un site pentru instalații de artă contemporană la scară largă, a fost respins. O fostă instalație de construcție a navelor care conținea mai multe fabrici abandonate, insula a fost folosită ca loc de desfășurare a instalațiilor temporare în timpul Bienalei din Sydney, dar membrii fundației au solicitat 200 de milioane de dolari din fonduri federale pentru a dezvolta o atracție permanentă după modelul artei japoneze Naoshima. insulă. Sydney Harbour Federation Trust a respins propunerea, iar președintele Joseph Carrozzi a numit-o „o întreprindere comercializată” care nu este suficient de orientată către comunitate.

Peter Dreher (1932-2020) | Pictorul german Peter Dreher a murit la 87 de ani. Născut în 1932, Dreher și-a început practica în urma celui de-al doilea război mondial și și-a făcut numele cu lucrări repetitive, extrem de observaționale, precum Fiecare zi este o zi bună, o serie începută în 1974 care l-a văzut producând peste 5.000 de studii de vopsea cu același pahar zilnic. Dreher a predat la Academia de Stat din Karlsruhe din 1968–97, numărându-i pe Anselm Kiefer și Eva Rosenstiel printre studenții săi.

MOCA Tucson numește Laura Copelin director executiv și curator șef | Muzeul de Artă Contemporană din Tucson, Arizona a numit-o pe Laura Copelin ca noul său director executiv interimar și curator șef. Copelin a fost anterior director executiv și curator la Ballroom Marfa, unde acum este curator general.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *