Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 3 ianuarieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Galeria Națională de Artă din Washington, DC se închide publicului | Știri de artă raportează că Galeria Națională de Artă din Washington DC s-a închis publicului la nesfârșit, în urma închiderii altor situri turistice și muzeale din capitală din cauza închiderii parțiale actuale a guvernului federal, care a început pe 22 decembrie. Închiderea și lipsa de finanțare care a rezultat a dus la închiderea siturilor Institutului Smithsonian, a Grădinii Zoologice Naționale și a Muzeului Hirshhorn și a Grădinii de Sculpturi, printre altele. Se așteaptă ca site-urile să rămână închise până când președintele Trump și Congresul vor fi de acord să adopte o nouă legislație de finanțare.

Lucrări de artă confiscate de la reședința fostului președinte al Argentinei | Se raportează că câteva lucrări în valoare de 4 milioane de dolari au fost ridicate din reședința privată a fostului președinte al Argentinei Cristina Fernández de Kirchner, acum senator, ca parte a unei anchete penale în curs de acuzare de corupție adusă împotriva lui Fernández anul trecut. Artnet raportează că raidul, care a dus la confiscarea a peste 30 de opere de artă, a fost aprobat în august și efectuat joi. Fernandez a răspuns pe Stare de nervozitate, ziar acuzator Clarină de a distrage atenția cititorilor de la creșterile fiscale recente, concentrându-se asupra colecției sale de artă.

Nicola L. (1937–2018) | Artistul și activistul franco-marocan Nicola L. a murit în Los Angeles la vârsta de 81 de ani. Cunoscută pentru spectacolele sale, videoclipurile, mobilierul și instalațiile sculpturale, L. fusese asociată cu școala franceză Nouveau Réalisme din anii 1960, creând o lucrare politică și feministă care era atât plină de umor, cât și deranjantă.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *