Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 28 maiRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Muzeul de Arte Frumoase din Boston ia măsuri în legătură cu pretenția de rasism | Muzeul de Arte Frumoase din Boston (MFA) a interzis doi vizitatori ai muzeului și a emis o declarație publică apologetică ca răspuns la acuzațiile de comentarii rasiste și profiluri adresate unui grup de elevi dintr-o școală locală, atât de către vizitatori, cât și de către personal. Vorbind către Boston Globe, Arturo Forrest, directorul Academiei de Leadership Helen Y Davis, a susținut că, pe lângă observațiile rasiste făcute de vizitatori și de un ghid turistic, studenții care nu sunt albi au fost supuși unui control disproporționat de către agenții de securitate. Directorul MAE, Matthew Teitelbaum, a promis să abordeze presupusul incident „atât cu pași imediați, cât și cu angajamente pe termen lung”.

Greva personalului închide ușile la Luvru | Luvru închide-i ușile vizitatori ieri după ce personalul de securitate a intrat în grevă pentru probleme legate de supraaglomerare și siguranță. Uniunea Sud Culture Solidaires a susținut că muzeul este „sufocant” din cauza unei creșteri de peste 20% a vizitatorilor în ultimii zece ani, cu o lipsă de spațiu suplimentar pentru a găzdui creșterea. Într-o declarație, sindicatul a spus că „personalul a observat o deteriorare fără precedent a condițiilor de muncă și de vizitare”.

Fostul ajutor Macron a fost numit director al Pinault Collection | Sylvain Fort, expert în muzică clasică și fost director de comunicare pentru președintele Macron, este setat să-și asume direcția colecției și a muzeelor ​​aparținând miliardarului François Pinault. Fort, care va prelua funcția în septembrie, va fi responsabil cu supravegherea celor două locații venețiene ale Pinault, Palazzo Grassi și Punta della Dogana, precum și pentru un nou spațiu de artă contemporană în istoricul Bourse de Commerce din Paris.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *