Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 28 iunieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Seminarul Sf. Petru nu va fi salvat de guvernul scoțian | Un nou raport al Historic Environment Scotland are recomandat că Seminarul St Peter’s listat pe A, lângă Cardross, în Scoția, nu ar trebui să fie cumpărat de stat. Raportul a constatat că asigurarea siguranței pentru public a structurii deteriorate ar putea costa mai mult de 13 milioane de lire sterline pe parcursul a două decenii; în schimb, a recomandat ca capodopera brutalistă de după război a lui Gillespie, Kidd & Coia să fie lăsată să treacă printr-o „decădere curată” – proces pentru care secretarul culturii scoțiene Fiona Hyslop și-a exprimat sprijinul, deși este probabil să necesite și milioane de lire sterline de investiții.

Wellcome Collection a numit-o pe Melanie Keen în funcția de director nou | Wellcome a anunțat astăzi că Melanie Keen a fost numit ca următorul său director. Keen, care este în prezent director și curator șef la Iniva (Institute of International Visual Arts), va prelua rolul în această toamnă.

Dezvăluite modele pentru extinderea la New Museum | New Museum din New York urmează să își dubleze spațiul galeriei cu o nouă extensie. Proiectată de arhitecții OMA, structura unghiulară va înlocui sediul muzeului de la 231 Bowery, utilizat în prezent pentru depozitare și pentru laboratorul de pornire New Inc.

Fondul Aliph anunță 6,3 milioane de dolari pentru proiecte de patrimoniu din zona de război | Aliph, Alianța Internațională pentru Protecția Patrimoniului în Zonele Conflictuale, cu sediul la Geneva alocat 6,3 milioane USD până la 14 proiecte noi. Proiectele includ un efort de protejare și conservare a minaretului Jam din Afganistan, care a suferit o serie de atacuri ale talibanilor în ultimii ani și restaurarea Muzeului Raqqa din Siria.

Lectură recomandată | În London Review of Books, Alice Spawls reflectă pe un afișaj de automate de Paul Spooner în fereastra arhitecților Rodic Davidson. În Friză, Kirsty Bell trece în revistă o expoziție a picturilor virtuozice și grotești ale rechinilor Jana Euler.

Imagine principală: utilizată sub licența Creative Commons (CC BY-SA 2.0)

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *