Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 27 septembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Capela Sfântului Giulgiu se redeschide la Torino | Capela Sfântului Giulgiu a fost redeschisă oficial publicului astăzi (27 septembrie), la 21 de ani după ce clădirea a fost aproape complet distrusă într-un incendiu, Ziarul de artă rapoarte. Capela barocă a fost comandată de ducele de Savoia să găzduiască giulgiul din Torino – lenjeria în care se credea că a fost îngropat Hristos. A fost finalizat în 1694 după proiectele arhitectului Guarino Guarini. Lungul proces de restaurare, care a costat aproximativ 30 de milioane de euro, a fost condus de arhitectul Marina Feroggio.

Vitraliul de David Hockney a fost dezvăluit la Westminster Abbey | O nouă vitralii, proiectată de David Hockney pe un iPad, a fost dezvăluită la Westminster Abbey, paznic rapoarte. Fereastra este situată în transeptul de nord al mănăstirii și descrie un peisaj rural din Yorkshire cu floare de păducel.

Fundația Rema Hort Mann anunță beneficiarii de granturi Fundația Rema Hort Mann are au anunțat destinatarii din subvențiile pentru artiști emergenți din 2018. Cei opt beneficiari vor primi o recompensă nerestricționată de 10.000 $ fiecare; câștigătorii anteriori ai premiului, care a început în 1996, includ Kehinde Wiley și Dana Schutz.

Imagine principală: utilizată sub licența Creative Commons (CC BY 2.0)

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *