Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 27 iunieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Kate Fowle a fost numită director al MoMA PS1 | Kate Fowle a fost numit ca noul director al MoMA PS1 din New York. Postul de director la muzeu a rămas vacant din octombrie anul trecut, când Klaus Biesenbach, care deținuse funcția de mai bine de un deceniu, a devenit director al MOCA din Los Angeles. Fowle a fost curatorul șef fondator la Muzeul de Artă Contemporană Garage din Moscova și este în prezent director general al Curatorilor internaționali.

Goodman Gallery îl numește pe Jo Stella-Sawicka drept regizor londonez | Goodman Gallery din Johannesburg are a anunțat că Jo Stella-Sawicka va fi primul director al galeriei sale din Londra, care se va deschide în toamna acestui an. Stella-Sawicka este în prezent directorul artistic al Frieze Art Fair, lucrând la Frieze timp de nouă ani.

Paris Photo va lansa târgul la New York în 2020 | Paris Photo a anunțat că va găzdui prima sa ediție la New York în aprilie 2020. Noul târg, care va avea loc la Pier 94, va fi prezentat împreună cu Asociația Dealerilor Internaționali de Artă Fotografică. Paris Photo a susținut anterior trei ediții la Los Angeles, întrerupte în 2017.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *