Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 27 augustRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Eliseo Mattiacci (19402019) | Sculptorul italian Eliseo Mattiacci, care a fost strâns asociat cu Arte Povera, decedat la 26 august, la vârsta de 78 de ani. Născut în Cagli, Mattiacci a studiat la Istituto di Belle Arti, absolvind în 1959 înainte de a se muta la Roma. Cunoscut pentru compozițiile sale abstracte pe scară largă, Mattiacci a creat sculpturi și instalații care investighează umanitateaRelația cu mediile noastre și locul nostru în cosmos. Mattiacci a reprezentat Italia la Bienala de la Veneția de două ori în 1972 și 1988 și a câștigat premiul I la Bienala Fujisankei din 1995. Spectacole semnificative recente au inclus „GONG” (2018), în care 20 de MattiacciLucrările în aer liber au fost prezentate la Forte di Belvedere din Florența, Italia.

Picturile Petworth House vor fi restaurate | O pereche de tablouri care înfățișează Rachel Russell, ducesa din Devonshire și Mary Somerset, ducesa de Ormonde, care au fost scurtate acum 200 de ani, vor fi complet restaurate de către Trustul Național. Lucrările, care au fost pictate de Michael Dahl pentru Beauty Room la Petworth House din West Sussex spre sfârșitul secolului al XVII-lea, se numărau într-un grup de portrete tăiate la o lungime de trei sferturi sub îndrumarea celui de-al treilea conte de Egremont, proprietar al moșiei în anii 1820, pentru a face spațiu pe perete. Secțiunile respinse ale picturilor au fost reașezate și pliate în spatele pânzelor, iar după restaurarea lor completă, lucrările vor fi prezentate la Tate Britain într-o expoziție despre deschiderea barocului britanic în februarie.

Divizia se montează peste definiția muzeului ICOM | O revizuire a definiției muzeelor, propusă de Consiliul Internațional al Muzeelor ​​(ICOM), a stârnit controverse înainte de adunarea generală din 7 septembrie la Kyoto, Japonia. Selectat de ICOMîn cadrul unei reuniuni la Paris din 22 iulie, definește muzeele drept „spații democratizatoare, incluzive și polifonice pentru dialog critic despre trecut și viitor ”- criticii l-au descris ca fiind prea„ ideologic ”. Ziarul de artă raportează că 24 de sucursale naționale ale ICOM au emis o petiție care solicită amânarea votului cu privire la formularea formulării pentru a elabora o „nouă propunere”.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *