Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 26 octombrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Bărbat arestat după ce a încercat să fure Magna Carta | Poliția a arestat un bărbat după ce a încercat să fure Carta Magna de la Catedrala din Salisbury BBC rapoarte. Alarmele au fost declanșate ieri (25 octombrie) în jurul orei 16.45 după ce bărbatul a încercat să spargă cu un ciocan cutia de sticlă în care este afișată cartea. Poliția a declarat că documentul, care este considerat cel mai bine păstrat dintre cele patru exemplare supraviețuitoare ale Magna Carta originală, nu a fost deteriorat.

Opera de artă Mary Corse deteriorată de un incendiu la Dia: Beacon | O operă de artă a artistei americane Mary Corse a fost deteriorată de un incendiu la Dia: Beacon din New York, The Ziarul de artă rapoarte. Incendiul a fost trasat la o sursă de alimentare care a fost conectată la o lucrare de Corse, care este cunoscută pentru utilizarea echipamentelor electrice în „picturile sale ușoare”. Un purtător de cuvânt al Dia a sugerat că un element electric se supraîncălzește. Muzeul nu și-a publicat încă evaluarea cu privire la amploarea daunelor.

Hito Steyerl câștigă Premiul Käthe Kollwitz 2019 | Academia de Arte din Berlin a anunțat că Hito Steyerl va primi Premiul Käthe Kollwitz 2019. Premiul de 13.600 de dolari este acordat artiștilor multimedia internaționali care sunt rezidenți în Germania. Printre câștigătorii anteriori se numără Adrian Piper și Mona Hatoum.

Lectură recomandată | În Ziarul de artă, Anny Shaw relatează cele mai recente evoluții ale unei investigații efectuate de un consorțiu internațional de jurnaliști asupra finanțelor familiei Sackler. Si in Știri Artnet, Sarah Cascone consideră vestea misterioasă apărută din Wakefield, Massachusetts, unde o pictură a lui Isus a fost uimit de ferită de un incendiu care a distrus istorica Primului Biserică Baptistă a orașului la începutul acestei săptămâni.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *