Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 26 martieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Galeria Jerwood va fi relansată ca Hastings Contemporary | Galeria Jerwood se relansează sub noul nume Hastings Contemporary, așa a fost a anunțat astăzi. Aceasta urmează deciziei Fundației Jerwood de a-și retrage din galerie finanțarea și colecția a aproximativ 300 de opere de artă britanică modernă și contemporană, care a fost deschisă în 2012. Galeria este o organizație caritabilă independentă din 2017, când a primit 400.000 de lire sterline pe patru ani. grant de la Consiliul pentru Arte; relansarea este susținută de un cadou de 250.000 GBP de la un donator anonim. Hastings Contemporary se va deschide pe 6 iulie în aceeași clădire ca înainte, care continuă să fie închiriată de Fundația Jerwood, cu expoziții ale pictorilor Tal R și Roy Oxlade și o expunere de desene de Quentin Blake.

Italia este de acord să repatrieze 796 de artefacte culturale în China | Guvernul italian a fost de acord să returneze vineri 796 de artefacte culturale în China, un gest diplomatic destinat să ajute la consolidarea legăturilor politice dintre China și Italia, potrivit South China Morning Post. Acordul a fost unul dintre cele 29 semnate în timpul vizitei de stat a președintelui chinez Xi Jinping la Roma și poartă semnăturile miniștrilor culturii Alberto Bonisoli și Luo Shugang. Obiectele, care includ porțelan dinastia Song și o oală de lut roșu Majiayao, au fost exportate ilegal în Italia; Curtea din Milano a dispus întoarcerea lor în noiembrie.

Consiliul Cultural din Lower Manhattan anunță un centru de artă pe artele Governors Island | Consiliul Cultural din Manhattanul de Jos are a anunțat că va deschide un 40.000pătratspațiu pentru picioare numit în septembrie Centrul de Arte de pe Insula Guvernatorilor, New York. Centrul va fi amplasat într-un depozit renovat și un birou militar datând din anii 1870 și va fi folosit pentru a găzdui programe și expoziții publice pentru vizitatori, precum și rezidențe și spații de studio accesibile pentru artiști.

Imagine principală: utilizată sub licența Creative Commons (CC BY 2.0; imagine originală decupată)

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *