Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 26 iunie„Lost Caravaggio” s-a vândut privat înainte de licitația programată | Un tablou considerat a fi o capodoperă pierdută a lui Caravaggio și care urmează să fie vândut la licitație la Toulouse joi a fost vândut prin tratat privat, a fost anunțat ieri. Judith și Holofernes (c.1607) a fost descoperit într-o mansardă franceză în urmă cu cinci ani de către licitatorul Marc Labarbe și avea o estimare de 100–150 milioane EUR. Eric Turquin, un vechi expert în masterat implicat în vânzare, a comentat: „Am primit o ofertă care nu putea fi ignorată și pe care am comunicat-o proprietarilor tabloului. Faptul că oferta a venit de la cineva apropiat unui important muzeu i-a convins pe vânzători să accepte. ‘ În condițiile tranzacției, identitatea cumpărătorului și prețul plătit sunt confidențiale.

Sotheby’s trebuie să facă față procesului Rybolovlev | Un judecător federal din New York are stăpânit că Sotheby’s trebuie să se confrunte cu un proces de 380 milioane de dolari introdus împotriva casei de licitații în octombrie 2018 de către colecționarul de artă miliardar rus Dmitry Rybolovlev. Anul trecut, Rybolovlev l-a acuzat pe dealerul de artă elvețian Yves Bouvier că l-a supraîncărcat pentru 38 de lucrări, vândute pentru un total de 2 miliarde de dolari; el susține că Sotheby’s a fost implicat în aproape o treime din aceste vânzări. Sotheby’s a făcut o ofertă pentru a respinge procesul din New York pe motiv că Rybolovlev este deja implicat în litigii în Elveția.

Mandat de arestare emis pentru comerciantul de artă Angela Gulbenkian | După cea de-a doua nereușită de a se prezenta astăzi la Curtea Magistratului din Westminster, a fost emis un mandat pentru arestarea colecționarului și dealerului de artă Angela Gulbenkian, care este acuzată de două acuzații de furt, în valoare de peste 1 milion de lire sterline. O cerere pentru o a doua amânare a fost respinsă de către președintele bancii, dar poate fi acceptată în cazul în care apărarea face o susținere satisfăcătoare cu privire la motivul întârzierii.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *