Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 26 iunieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Conservatoriștii protestează împotriva noilor planuri de expansiune Frick | Grupurile locale de conservare au organizat ieri o conferință de presă pe treptele Primăriei din New York, criticând noile planuri ale muzeului pentru o extindere, relatează New York Times. Criticii susțin că planurile revizuite, care au fost elaborate de Annabelle Selldorf, vor „distruge sau vor schimba irevocabil multe fațete importante ale Colecției Frick, inclusiv grădina Russell Page și renumita sală de muzică”. Scopul lor era de a îndemna Comisia de conservare a reperelor din New York City să amâne votul – care urmează să aibă loc astăzi – în speranța că planurile vor putea fi revizuite în continuare.

Berkshire Museum va vinde încă nouă lucrări din colecția sa | Muzeul Berkshire a decis să vândă alte nouă articole din colecția sa în vânzări private, după o primă tranșă de lucrări care au fost dezamăgitoare la licitație. In conformitate cu Ziarul de artă, șapte lucrări ale unor artiști, printre care Alexander Calder, Thomas Moran și Albert Bierstadt, vor fi vândute prin intermediul Sotheby’s. Casa de licitații va oferi, de asemenea, două lucrări din dinastia Qing din colecția muzeului în timpul vânzărilor sale din Săptămâna Asiei din septembrie.

Muzeul Albright-Knox dezvăluie detalii despre extinderea planificată | Muzeul Albright-Knox din Buffalo are a dezvăluit noi modele pentru proiectul său de extindere de 155 milioane USD. Planurile revizuite au fost elaborate ca răspuns la recepția care a întâmpinat proiectele anterioare dezvăluite vara trecută, care au fost criticate pentru modificarea semnificativă a clădirii originale a lui Gordon Bunshaft. Noua propunere va vedea o clădire independentă adăugată la muzeu.

Jessica Porter numită director al ArtTable | ArtTable, non-profit, cu sediul în New York, a numit-o pe Jessica Porter drept următorul său director, relatează ARTNews. Porter este în prezent director executiv al New York Artists Equity Association și, de asemenea, a funcționat ca director fondator al galeriei Porter Contemporary din 2006 până în 2017.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *