Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 26 iulieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Artiștii anulează decizia de a se retrage din Bienala Whitney | Opt artiști care săptămâna trecută a anunțat că și-ar retrage munca de la Bienala Whitney acum s-au răzgândit, după demisie al lui Warren B. Kanders, vicepreședinte al consiliului de administrație al Muzeului Whitney. Kanders, care a renunțat ieri, a făcut obiectul unor proteste susținute cu privire la producția și vânzarea de gaze lacrimogene de către o filială a companiei sale Safariland.

Valul de căldură din Paris amenință Notre Dame cu prăbușirea | Philippe Villeneuve, arhitectul însărcinat cu operația de restaurare a catedralei Notre Dame din Paris, are și-a exprimat îngrijorările că valul de căldură în curs de desfășurare din Paris poate amenința stabilitatea bolților catedralei. Apa prinsă în interiorul bolților expuse după incendiul devastator din 15 aprilie se poate evapora mai repede decât era de așteptat; Villeneuve a declarat că „îngrijorarea mea este că îmbinările de zidărie, prin uscare, își vor pierde coerența, coeziunea și integritatea structurală”.

Desen Schiele descoperit în magazinul de second hand din New York | Un desen necunoscut anterior al artistului austriac Egon Schiele a fost descoperit de către un cumpărător la un magazin Habitat for Humanity din New York. Lucrarea a fost verificată de expertul Schiele și de directorul Galerie St Etienne, Jane Kallir; acum este expus la galerie cu o valoare estimată de 100.000– 200.000 USD.

Damian Ortega câștigă premiul inaugural ICA Miami pentru sculptură | Institutul de Artă Contemporană din Miami are a anunțat artistul mexican Damián Ortega este primul beneficiar al Premiului Ezratti pentru Sculptură în Familie. Artistul va primi 15.000 de dolari și va fi instalat un nou comision în grădina de sculpturi a ICA.

Lectură recomandată | David Brooks în New York Times plânge declinul frumuseții și al „gamei emoționale” în artă după ce a fost publicată o listă de opere de artă care definesc epoca Revista T. În New Yorkeză, Jordan Orlando a oferit o elegie pentru Nebun revista, care încetează publicarea după 67 de ani. Vinerea trecută, Glasgow’s Evening Times a publicat noi fotografii ale interiorului prăbușit al sălilor egiptene ale orașului – o capodoperă dărăpănată a lui Alexander „grecul” Thomson. Piesa însoțitoare a citat un apel al proprietarului clădirii, Derek Souter, pentru a pune capăt anilor de dispute și a acordurilor eșuate.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *