Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 25 iunieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Muzeul Bruce din Connecticut a acordat 15 milioane de dolari pentru extindere | Muzeul Bruce din Greenwich, Connecticut are primit o donație de 15 milioane de dolari de la William L. Richter pentru proiectul său de extindere a capitalului, care va merge spre construirea unei noi aripi dedicate artei la muzeu. Construcția extinderii de 40.000 de metri pătrați, care va depăși dimensiunea muzeului, este prevăzută să înceapă în 2020; acesta este cel mai mare cadou pentru campanie de până acum.

Orașul scoțian medieval primește un fond de regenerare de 1,2 milioane de lire sterline | Inverkeithing în Fife a fost acordat mai mult de 1,2 milioane de lire sterline de către National Heritage Lottery Fund către regenerarea centrului său medieval. Clădirile istorice vor fi restaurate și spațiile publice vor fi îmbunătățite, în timp ce o casă de oraș georgiană listată cu A va fi renovată pentru a deveni un hub pentru utilizarea comunității.

Colecționarul Agnes Gund semnează o scrisoare care susține impozitul pe avere | Colecționarul de artă american Agnes Gund se numără printre un grup de multimilionari semnat o scrisoare care susține adoptarea unui impozit pe avere în Statele Unite. Scrisoarea, publicată în New York Times înainte de dezbaterile primare ale Partidului Democrat din această săptămână, solicită tuturor candidaților la alegerile prezidențiale din SUA din 2020 să sprijine politica privind impozitul pe activele private majore.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *