Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 25 aprilieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

National Portrait Gallery primește permisiunea de planificare pentru reamenajare | National Portrait Gallery din Londra a primit acordul de planificare de către Consiliul Local Westminster pentru a lansa cel mai mare proiect de reamenajare din istoria sa de 163 de ani. Renovarea, care a fost proiectată de Jamie Fobert Architects în parteneriat cu Purcell, se va concentra pe crearea unei noi intrări de vizitatori și a unei curți publice, va îmbunătăți accesibilitatea galeriei și va restabili unele caracteristici istorice. Cu obiectivul său de strângere de fonduri de 35,5 milioane de lire sterline aproape atins (suma ridicată se ridică în prezent la 31,5 milioane de lire sterline), este probabil ca lucrările să înceapă în vara anului 2020.

Curtea germană îl amendează pe bărbat pentru furtul de schițe aruncate de Gerhard Richter | Un bărbat de 49 de ani din Köln a fost amendat 3.150 € pentru furtul a patru schițe ale lui Gerhard Richter din coșul de reciclare al artistului german în 2016, înainte de a încerca să le vândă la o casă de licitații din München. Deși au fost respinse de casa de licitații pentru lipsa certificatelor de autenticitate, instanța a estimat valoarea lucrărilor la aproximativ 60.000 de euro. Reprezentanții de la studioul lui Richter au spus că nu este interesat să vadă pedepsitul hoțului, ci a dorit ca lucrările să fie distruse, „așa cum se intenționa inițial”.

Dealerii contrafăcuti Rodin au fost condamnați după o luptă legală de 18 ani | Gary Snell, un om de afaceri și comerciant de artă american, a fost înmânată săptămâna trecută o pedeapsă cu un an de închisoare suspendată de un tribunal de la Paris, pentru rolul său în producerea a aproximativ 1.700 de piese neautorizate de sculpturi de Auguste Rodin, care le-au vândut în medie pentru 40.000 de euro fiecare. Asociatul lui Snell, Robert Crouzet, a primit o pedeapsă cu suspendare de patru luni; ambii bărbați trebuie, de asemenea, să plătească daune de 500.000 de euro Muzeului Rodin, care deține drepturile asupra lucrării lui Rodin și care a adus prima dată acuzații împotriva lui Snell în 2001.

Guggenheim Abu Dhabi va fi finalizat în jurul anului 2022 | După un flux de întârzieri semnificative, Guggenheim Abu Dhabi își va deschide porțile către public în trei sau patru ani, Richard Armstrong, directorul Muzeului Guggenheim, a spus Euronews. Muzeul, care a fost proiectat de Frank Gehry și urmează să devină cel mai mare spațiu al Fundației Solomon R. Guggenheim, urma să se deschidă inițial în 2012 și, ulterior, în 2017. În interviu, Armstrong a confirmat că „suntem pe drumul cel bun , suntem la buget și așteptăm cu nerăbdare să înceapă construcția clădirii în curând ”.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *