Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 23 noiembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Tiara Portland furată din proprietatea Nottinghamshire | Tiara Portland a fost furat de la Welbeck Estate din Worksop, Nottinghamshire, după ce hoții au folosit unelte electrice pentru a pătrunde în Portland Collection Gallery marți seară (20 noiembrie). Tiara a fost comandată de cel de-al șaselea duce de Portland de la Cartier și purtată de Winifred, ducesa de Portland, la încoronarea lui Edward al VII-lea în 1902.

Școala din pădurea tropicală braziliană este cea mai bună clădire nouă din lume | The Village Village, un cămin la școala Canuaña din nordul Braziliei, a câștigat premiul internațional RIBA 2018. Complexul de 25.000 de metri pătrați a fost proiectat de firmele de arhitectură Aleph Zero și Rosenbaum și este construit din materiale de origine locală, la marginea pădurii tropicale braziliene.

Societatea Victoriană critică planul de dezvoltare înaltă din estul Londrei | Societatea Victoriană are public criticat o aplicație pentru o dezvoltare de 19 etaje în Whitechapel, Londra, care ar presupune demolarea unui număr de clădiri din secolul al XIX-lea. Societatea și-a exprimat îngrijorarea că, dacă va fi aprobată, dezvoltarea ar crea un precedent pentru mai multe clădiri înalte din East End.

MAD Architects va proiecta un punct de vedere panoramic în Rotterdam | MAD Architects a fost comandat de către Fundația Droom en Daad pentru a crea un punct de vedere panoramic asupra depozitului Fenix ​​din Rotterdam – primul proiect cultural al firmei chineze care a fost comandat în Europa. În martie, orașul Rotterdam aprobat planul fundației de a achiziționa depozitul de pe docurile Katendracht și de a-l transforma într-un spațiu expozițional care va spune povestea emigranților care au navigat de aici în secolul al XIX-lea.

Lectură recomandată | În New Yorkeză, Recenzii Rumaan Alam ale lui Cammaan Laurens Micul dansator în vârstă de paisprezece ani, găsind o reflecție „eliptică și ciudată” asupra sculpturii cu același nume a lui Edgar Degas. În paznic, Oliver Wainwright raportează despre propunerea lui Norman Foster pentru un nou zgârie-nori londonez lângă Gherkin, constatând că designul propus nu amintește de o lalea, așa cum ar putea sugera numele său, ci mai degrabă un „cocktail cornichon”, un „timid de cocos” sau „ un ou cocoțat în vârful unei cupe de ou etiolat ‘.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *