Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 23 ianuarieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Secretarul pentru locuințe din Marea Britanie anunță o anchetă privind reamenajarea turnătoriei Whitechapel Bell | Robert Jenrick, secretarul de stat pentru locuințe, comunități și administrație locală, a apelat în aplicația de planificare pentru a reamenaja Whitechapel Bell Foundry într-un hotel de 108 camere. Controversatul sistem al dezvoltatorilor Raycliff Whitechapel LLP a primit aprobarea în noiembrie 2019, dar a fost suspendat de guvern în luna următoare. Acum va face obiectul unei anchete publice. Până când a fost cumpărată de Raycliff în 2017, fabrica a fost cea mai veche turnătorie de clopote care funcționează continuu din Marea Britanie; atât Big Ben, cât și Clopotul Libertății au fost fabricate acolo în secolul al XIX-lea. Pentru mai multe informații despre campania de salvare a site-ului, iată Gillian Darley scrie pentru Apollo.

Ministrul rus al culturii a fost înlocuit în remaniere | Vladimir Medinsky, care a fost ministru rus al culturii din 2012 până săptămâna trecută, a fost înlocuit de Olga Lyubimova. Miscarea vine ca parte a unei remodelări mai ample a cabinetului rus, după Putin a solicitat schimbări semnificative la constituția rusă într-un discurs din 15 ianuarie.

Raportul istoric al Angliei apreciază sectorul patrimoniului la 31 miliarde GBP | Un raport publicat azi de către Historic England a dezvăluit că valoarea adăugată brută de sectorul patrimoniului pentru economia națiunii este de 31 de miliarde de lire sterline. Noua cercetare, efectuată de HE în numele Forumului mediului istoric, a constatat, de asemenea, că sectorul asigură peste 464.000 de locuri de muncă și că, în 2018, s-au cheltuit aproximativ 17 miliarde de lire sterline în excursii legate de patrimoniu în Anglia.

Muzeul de Artă din Portland primește o donație de 10 milioane de dolari | Colecționarul și filantropul Arlene Schnitzer are acordat 10 milioane USD la Portland Art Museum – cea mai mare donație de la o persoană din istoria instituției. Schnitzer a sprijinit mult timp muzeul cu achiziții și alte campanii; în 2007, ea și răposatul ei soț Howard Schnitzer au fost primii oameni care și-au făcut administratori de viață.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *