Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 22 maiRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Directorul Muzeului Național al Braziliei va căuta finanțare din partea Europei | Alexander Kellner, directorul Muzeului Național al Braziliei din Rio de Janeiro, are a anunțat că va căuta finanțare pentru reconstrucția muzeului din surse europene, după ce un incendiu grav a distrus clădirea și a distrus cea mai mare parte a colecției în septembrie anul trecut. Kellner intenționează să-și petreacă întâlnirea de două săptămâni cu reprezentanți ai guvernelor și muzeelor ​​din Franța și Germania, deoarece până acum nu a putut asigura fonduri suficiente pentru restaurare în Brazilia.

Lawrence Carroll (1954–2019) | Pictorul și sculptorul american de origine australiană Lawrence Carroll, cunoscut mai ales pentru lucrările sale minime realizate din obiecte găsite și materiale reziduale, are decedat la vârsta de 64 de ani. Opera sa este deținută în colecții publice din întreaga lume, inclusiv Muzeul Guggenheim din New York și Muzeele Vaticanului, Roma; în 1992 a participat la cea de-a noua ediție a Documenta.

Herzog & de Meuron vor proiecta clădirea Memphis Brooks Museum of Art | Firma de arhitectură elvețiană Herzog & de Meuron a fost numit consultant în proiectare pentru un proiect de 105 milioane de dolari pentru a crea o nouă clădire principală pentru Memphis Brooks Museum of Art din Tennessee. Compania Archimania din Memphis va servi ca arhitect de record pentru noua clădire. care va avea vedere la râul Mississippi și se așteaptă să fie cu aproximativ 25% mai mare decât instalația existentă a muzeului.

Muzeul Peabody de la Harvard o numește pe Jane Pickering ca director | Muzeul Peabody de Arheologie și Etnografie de la Universitatea Harvard are numit Jane Pickering este următorul său regizor. Pickering, care este în prezent director executiv al Muzeelor ​​de Știință și Cultură de la Harvard, va prelua postul pe 1 iulie.

Curtea Supremă a SUA respinge apelul asupra Norton Simon Cranachs | Curtea Supremă a SUA a făcut-o a refuzat să audă apelul unei hotărâri pronunțate în iulie trecut, care a permis Muzeului Norton Simon din Pasadena să păstreze în posesia a două picturi Lucas Cranach the Elder achiziționate în anii 1970. Picturile, care au fost capturate de naziști din colecția comerciantului de artă olandez Jacques Goudstikker în anii 1940, au făcut obiectul unei dispute juridice prelungite care a durat mai mult de un deceniu.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *