Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 22 augustRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Chase F. Robinson a fost numit director al galeriilor Freer și Sackler | Chase F. Robinson va deveni directorul Galeriei de Artă Freer și Galeria Arthur M. Sackler, cele două muzee de artă asiatică de la Smithsonian Institution din Washington, DC, New York Times rapoarte. În prezent, Robinson este președintele Centrului pentru absolvenți de la City University din New York și a fost profesor distins la universitate din 2009, specializat în istoria islamică timpurie. El își asumă rolul de director al celor două galerii pe 10 decembrie, în locul lui Julian Raby, care s-a retras în 2017.

Lista patrimoniului național pentru Anglia atinge 400.000 de intrări | Lista patrimoniului național pentru Anglia a ajuns la 400.000 de intrări pentru prima dată, Anglia istorică a anunțat. Printre noile înregistrări înregistrate pe patrimoniul construit al Angliei se numără Plymouth Theatre Royal, o „cabană de squatters” din c. 1700 în Shropshire și fostul sediu al Raleigh Cycle Company din Nottingham, care a adus recordul până la marca 400.000. (Pentru ApolloForumul de anul trecut privind dacă sistemul de listare a patrimoniului din Anglia funcționează, vezi Aici.)

Muzeul de Artă Tuscaloosa din Alabama va închide | Muzeul de Artă Tuscaloosa din Alabama urmează să se închidă pe 31 august, rapoarte Știri Tuscaloosa. Muzeul, deschis în 2011, găzduiește o colecție de picturi americane și asiatice, mobilier și artă decorativă achiziționate de fostul CEO al companiei Westervelt, Jack Warner, care a murit anul trecut. Unele lucrări importante vor rămâne în colecție, în timp ce altele pot fi dispersate.

Parcul de sculpturi de la Palatul Madhavendra numește un nou director | Fundația pentru arte Saat Saath și Parcul de sculpturi de la Palatul Madhavendra au anunțat că Noelle Kadar a fost numită director la parcul de sculpturi din fortul Nahargarh cu vedere la Jaipur, care a fost deschis în decembrie 2017. Kadar, care a fost anterior director internațional la Indian Art Fair din New Delhi, va supraveghea deschiderea celui de-al doilea an anual al parcului ediție la 9 decembrie. Pentru mai multe detalii despre proiect, citiți scrisoarea lui Louise Nicholson din Rajasthan pentru Apollo Aici.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *