Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 21 iunieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea arteiRegatul Unit

Asociația Americană a Directorilor de Muzeuri solicită încetarea stagiilor neplătite | Consiliul de administrație al Asociației Directorilor Muzeelor ​​de Artă (AAMD) a adoptat o rezoluție recomandată de Comitetul său pentru probleme profesionale, încurajându-i pe membrii să înceteze stagiile neremunerate. Jill Medvedow, directorul ICA Boston, care a fost co-autor al rezoluției, a declarat: „Prin faptul că nu plătim stagiari, ne asigurăm că aceste experiențe sunt cu adevărat accesibile doar celor care au deja securitate financiară și, adesea, persoanelor care au stabilit rețele de carieră la dispoziția lor. ‘

Sondajul arată că personalul din fața casei muzeelor ​​se simte subevaluat | Rezultatele unui nou sondaj sugera că personalul din fața casei care lucrează în muzee din Marea Britanie se simte subevaluat și neputincios. Cinci sute șaizeci și patru de respondenți au completat sondajul, scris de Front of House Museums, un organism independent angajat să împărtășească și să susțină experiențele personalului din fața casei. Cincizeci și opt la sută dintre respondenții care lucrează în fața casei au afirmat că se simt subevaluate, în timp ce doar 48 la sută au spus că sunt dedicați să urmeze o carieră în sectorul muzeal.

Muzeul posterului se deschide la New York | Primul muzeu al SUA dedicat afișelor istorice și contemporane a fost deschis joi, New York Times (£) rapoarte. Poster House, care a preluat un loc de 15.000 de metri pătrați din Manhattan, a fost lansat cu o colecție inițială de 7.000 de postere din întreaga lume, variind de la anii 1870 până în prezent. Prezentând noua afacere cu finanțare privată, directorul său Julia Knight a spus că „nu vrem să fim un muzeu de artă […] chiar dacă aici există o arta și frumusețe clare, totuși luăm în considerare acest design ‘.

Colegiul comunitar din Illinois investește milioane în muzeul extins | Consiliul de administrație de la Colegiul din DuPage aseară votat în favoarea extinderii Galeriei de Artă Cleve Carney cu 1.000 de metri pătrați, redenumindu-l Muzeul de Artă Cleve Carney. Proiectată de Kevin Havens de la Wight & Company, renovarea este programată să fie finalizată până în martie 2020, înaintea unui sondaj major asupra lucrării Fridei Kahlo, cea mai mare retrospectivă din zona Chicago din 1978. Într-o declarație, directorul și curatorul șef al muzeului, Justin Witte a explicat că dezvoltarea va „deschide posibilitatea de a găzdui mai multe expoziții itinerante la nivel de muzeu în anii următori”.

Lectură recomandată | Pavilionul Serpentine al lui Junya Ishigami a fost deschis în timpul unei săptămână tulbure pentru galerie; Gardianul revizuiește instalația, care a fost afectată de reglementările de sănătate și siguranță. După noi cercetări internaționale, New York Times (£) evaluează dovezile, sugerând că unele dintre picturile de floarea-soarelui ale lui Vincent Van Gogh ar putea fi etichetate ca copii. In cele din urma, New York-ul Observator se alătură lui Christie în timp ce explorează potențialul AI de a urmări proveniența.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *