Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 21 februarieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Se deschide un nou centru de artă dedicat lui Alexander Calder în Philadelphia | Fundația Calder are a anunțat că un nou spațiu dedicat artei lui Alexander Calder urmează să se deschidă în centrul orașului Philadelphia. Proiectat de Herzog & de Meuron, facilitatea va include spații de galerie și grădini, unde va fi expusă o selecție rotativă de lucrări ale sculptorului american. Proiectele clădirii sunt așteptate să fie anunțate în această vară, iar construcția va începe la începutul anului viitor.

Târgul Jingart de la Beijing a fost anulat din cauza coronavirusului Târgul Jingart din Beijing, care fusese programat să se desfășoare la centrul de expoziții din Beijing în perioada 21-24 mai, a devenit cel mai recent eveniment din China care va fi anulat ca urmare a epidemiei de coronavirus. Săptămâna trecută, Beijing a urmat alte câteva orașe chineze în implementarea carantinelor obligatorii de 14 zile pentru toți călătorii care au intrat.

„Autoportretul” lui Monet atribuit din nou lui Charles Giron | O pictură din Musée Marmottan Monet din Paris, despre care se credea anterior că a fost un autoportret de Charles Monet, a fost reatribuită pictorului elvețian Charles Giron. Pictat în 1885, portretul atârna odată în dormitorul lui Monet; se prezintă astăzi (21 februarie) într-o expoziție de portrete ale artistului la Muzeul Van Gogh din Amsterdam (până la 24 mai).

Lectură recomandată | În London Review of Books, John Paul-Stonard este impresionat de noile afișări media despre supravegherea video la muzeul West Bund din Shanghai. paznic a publicat un necrolog al lui David Rainger, fostul președinte al Societății William Morris care a murit la vârsta de 98 de ani, de către fiul său Christopher Rainger; observă că tatăl său „a reasamblat din sute de cioburi” carierele de vitralii de Edward Burne-Joness și Morris expuse la Kelmscott House.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *