Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 21 augustRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Statuia confederată răsturnată la Universitatea din Carolina de Nord | O statuie a unui soldat confederat cunoscut sub numele de „Silent Sam”, care a fost propusă și plătită de Fiicele Unite ale Confederației și dezvăluită la Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill în 1913, a fost trasă de pe soclul său de pe universitate campus. New York Times raportează că statuia din lemn a fost răsturnată luni seara, după ce peste 250 de protestatari s-au adunat la Peace and Justice Plaza. Cel puțin o persoană a fost arestată, iar universitatea a declarat că „investighează vandalismul și evaluează întreaga amploare a prejudiciului”.

ICA Philadelphia primește o dotare de 1 milion de dolari | Institutul de Artă Contemporană de la Universitatea din Pennsylvania a primit o donație de 1 milion de dolari de la investitorul de capital privat și de la absolventul ICA Marc J. Leder, ARTnews rapoarte. Donația va conferi postul de director al afacerilor curatoriale.

Galeria de artă MacKenzie își numește primul director de programe | Galeria de artă MacKenzie din Regina, Saskatchewan, l-a angajat pe artistul și educatorul John Hampton ca director de programe, ARTnews rapoarte. Rolul a fost nou creat la instituție și, în calitate de prim titular al postului, Hampton va fi responsabil cu departamentele curatoriale și educaționale ale muzeului.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *