Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 20 martieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

American Alliance of Museums solicită 4 miliarde de dolari pentru muzeele nonprofit; NADA cere ajutor pentru galeriile din New York | Alianța Americană a Muzeelor ​​s-a adresat mai multor lideri ai Congresului și Senatului SUA printr-o scrisoare, datată 18 martie, prin care îi cerea Congresului alocați un fond de cel puțin 4 miliarde de dolari muzeelor ​​nonprofit din țară și utilizați o „deducere caritabilă universală” pentru a încuraja donatorii să continue să acorde temporar. Scrisoarea susține că închiderile pe scară largă pentru a conține pandemia Covid-19 înseamnă că muzeele americane pierd în fiecare zi o sumă colectivă de 33 de milioane de dolari, adăugând că „până la 30% din muzee, în majoritate în comunități mici și rurale, nu se vor redeschide fără un număr semnificativ și imediat asistență financiară de urgență ”. New Art Dealers Alliance (NADA) a publicat un scrisoare deschisă și petiție solicitând lui Bill de Blasio, primarului orașului New York și altor personalități cheie să ofere un program de ajutor financiar pentru galeriile comerciale și artistice ale orașului, precum și clemență asupra costurilor de funcționare, cum ar fi facturile de închiriere și utilități și Medicare de urgență pentru toți .

TEFAF New York Spring a fost amânată și va înlocui ediția de toamnă | TEFAF New York Spring, dedicat artei moderne și contemporane, a fost amânată până în toamnă, când va avea loc în locul târgului său sora, TEFAF New York Fall, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie. Ediția de toamnă, care este rezervată pentru vechile datări din antichitate până în perioada postbelică, a fost anulată și va reveni în 2021. Alte ajustări ale calendarului pentru luna mai din New York văd Christie’s și Phillips înlocuind vânzările anuale din luna mai ale impresionistilor , Arta moderna si contemporana cu o săptămână de vânzări din secolul XX în timpul săptămânii începând cu 22 iunie, absorbind licitațiile de la Londra, care au avut loc în mod convențional la acea vreme.

Kahlil Joseph a fost numit al șaselea câștigător al Eye Art & Film Prize | Cineastul și artistul video american Khalil Joseph a fost anunțat astăzi ca al 6-lea câștigător al Premiului Eye Art & Film. Joseph este cunoscut mai ales pentru munca sa cu muzicieni, inclusiv FKA Twigs, Kendrick Lamar și Beyoncé. Acordat din 2015 de Eye Filmmuseum în colaborare cu Paddy & Joan Leigh Fermor Arts Fund, premiul de 25.000 de lire sterline recunoaște practicile care explorează interfața dintre arta vizuală și film.

Derek Fordjour cere instanței să respingă procesul de la fostul dealer | Avocați care îl reprezintă pe Derek Fordjour a depus o moțiune miercuri solicitând Curții Supreme a statului New York să respingă un proces introdus împotriva artistului de fostul său reprezentant al galeriei Robert Blumenthal. Dealerul susține că Fordjour a încălcat contractul pentru livrarea a doar 13 din 20 de tablouri pentru care a primit 20.000 de dolari în 2014. Lucrările pe hârtie ale lui Fordjour se vând acum cu aproximativ 250.000 de dolari, iar documentele depuse susțin că „Fordjour avea dreptul să rezilieze relația de transport în orice moment ”.

Lectură recomandată | New York Times recunoaște realizările artiștilor afro-americani în secolul XXI printr-o nouă serie de conversații cu artiștii și creatorii înșiși cu privire la lucrarea care i-a inspirat cel mai mult în ultimele două decenii. În aceeași hârtie, criticul de artă Holland Cotter stabilește un plan în cinci puncte pentru Met și MFA, Boston, ambii împlinind 150 de ani în acest an, pentru a răspunde noilor așteptări sociale și politice ale publicului lor.

Imagine de plumb: utilizat sub licență de domeniu public

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *