Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 20 decembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Dezvăluit proiectele Renzo Piano pentru Genova Bridge | Arhitectul italian Renzo Piano și-a dezvăluit proiectul pentru un nou pod de autostradă care va fi construit în Genova, orașul nașterii sale, după prăbușirea mortală a vechiului pod Morandi într-o furtună din august, Mările rapoarte. Arhitectul a spus că noua structură din oțel alb va fi „Un pod foarte genovez. Simplu, dar nu banal. ‘ Se așteaptă ca podul să coste în jur de 202 milioane EUR; arhitectul, care va supraveghea și construcția acestuia, a furnizat proiectul gratuit.

Coasta de Fildeș solicită restituirea a 148 de artefacte din Franța | Coasta de Fildeș s-a alăturat Senegalului și Beninului pentru a solicita restituirea unei liste de 148 de artefacte deținute în prezent în instituțiile franceze, Știri Artnet rapoarte. Cererea urmează publicării unui raport, comandat de președintele francez Emmanuel Macron, care recomandă restituirea extensivă a obiectelor achiziționate din Africa în epoca colonială.

Proiectul de lege privind interdicția de fildeș primește aprobarea regală pentru a deveni legea Regatului Unit | Un proiect de lege care interzice comerțul cu fildeș are primit Consimțământul regal al Reginei, pentru a deveni Actul de Fildeș 2018. Proiectul de lege se așteaptă să fie adoptat în lege în 2019.

Art News Daily va reveni pe 2 ianuarie 2019

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *