Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 20 augustRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

MoMA este de acord cu un nou contract de muncă cu lucrătorii din sindicat | Muzeul de Artă Modernă din New York și MoMA Local 2110, un sindicat care reprezintă aproximativ 260 de angajați la muzeu, au ajuns la un acord cu privire la un nou contract de muncă de cinci ani, ARTnews rapoarte. Acordul urmează două proteste ale sindicatului din această vară, iar cele mai recente au avut loc mai devreme luna asta. Noul contract oferă creșteri salariale în funcție de timpul petrecut de angajați la muzeu; de asemenea, protejează prestațiile existente de îngrijire a sănătății și îmbunătățește concediul familial plătit.

Galeria Leipzig renunță la pictorul postărilor de pe Facebook anti-imigranți | Galerie Kleindienst a încetat să mai reprezinte pictorul Axel Krause, Știri Artnet rapoarte. Galeria a renunțat la artist după ce a exprimat pe Facebook opinii anti-imigranți și sprijin pentru partidul de dreapta din Germania Alternative fur Deutschland.

Charles Blackman (1928–2018) | Pictorul australian Charles Blackman, care face parte din grupul „Antipodeans” din Melbourne în anii ’50 și ’60, a murit la vârsta de 90 de ani. Pentru o relatare a vieții și operei sale, citiți necrologul lui Stephanie Convery pentru Gardianul.

Lectură recomandată | În New Yorkeză, Alex Katz îi vorbește lui Calvin Tomkins despre influențele asupra operei sale – de la un bust antic al reginei Nefertiti la Frank O’Hara. În Friză, Rachel Wetzler reflectă la înclinația lui Jordan Peterson pentru picturile realiste socialiste din epoca sovietică. În Artforum, Adrian Piper îi aduce un omagiu Arethei Franklin.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *