Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 2 septembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Muzeul Palestinian câștigă Premiul Aga Khan 2019 pentru Arhitectură | Muzeul Palestinian din Birzeit este câștigătorul Premiului Aga Khan 2019 pentru Arhitectură. Proiectat de firma irlandeză Heneghan Peng Architects, muzeul va primi o parte din premiul de 1 milion de dolari, care este alocat în mod egal între șase din cele 20 de lucrări selectate. Ceilalți cinci beneficiari sunt Wasit Wetland Center din Sharjah, Unitatea de predare și cercetare a universității Alioune Diop din Bambey, Senegal, Programul de dezvoltare a spațiilor publice din Republica Tatarstan, revitalizarea Muharraq în Bahrain și Proiectul de educație Arcadia din Bangladesh.

Miliardar chinez și fondator al muzeului privat de artă din Shanghai arestat | Miliardarul și colecționarul de artă chinez Dai Zhikang, care este președintele grupului Zendai și fondatorul Muzeului Himalaya din Shanghai, s-a dat joi la poliție după închiderea platformelor de creditare online Zendai luna trecută. El este cercetat pentru deturnare de fonduri și strângere de fonduri ilegale ca parte a unei represiuni guvernamentale asupra sectorului de împrumuturi P2P din China.

Dealerul londonez Joseph Nahmad primește o pedeapsă cu suspendare pentru agresiune | Dealerul din Londra, Joseph Nahmad, a primit o pedeapsă cu suspendare de 14 săptămâni și 20 de zile de reabilitare vineri la Southwark Crown Court, după ce a fost arestat pentru agresarea unui fost partener în octombrie 2018 și martie anul acesta. Nahmad a pledat vinovat de cele două acuzații de agresiune la 30 iulie, dar judecătorul a citat decizia dealerului de a vedea un consilier și referințe de caracter pozitiv ca motive pentru sentința suspendată. De asemenea, lui Nahmad i sa emis un ordin de restricție.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *