Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 2 iulieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Muzeul de Istorie Philadelphia se va închide la nesfârșit | Muzeul de Istorie din Philadelphia a fost nevoit să-și închidă ușile după ce discuțiile despre încheierea unui parteneriat cu Universitatea Temple s-au prăbușit. New York Times raportează că programul normal de vizitare a publicului nu va mai fi în vigoare începând cu această săptămână și se înțelege că instituția va rămâne închisă pentru o perioadă de cel puțin șase luni. Muzeul se luptă financiar de câțiva ani, iar subvenția din orașul Philadelphia nu s-a dovedit suficientă pentru a-și acoperi costurile de funcționare. Deocamdată, muzeul își va păstra colecția de peste 100.000 de obiecte și va încerca să găsească modalități de a păstra părți ale acestuia pe ecran public.

TEFAF aduce intern managementul târgurilor sale din New York | Târgul european de artă plastică a adus conducerea târgurilor sale din New York sub propriul control după ce a expirat acordul său de doi ani cu firma americană Artvest. Ziarul de artă raportează că proprietarii Artvest, Michael Plummer și Jeff Rabin, vor continua să se afle în consiliul de administrație al operațiunii americane a TEFAF, în care aceștia sunt, de asemenea, acționari semnificativi. Managementul târgurilor va fi acum supravegheat de către directorul de integrare globală al TEFAF, Sophie Scheerlinck.

RIBA trimite o scrisoare „încetează și renunță” candidatului la președinție | Institutul Regal al Arhitecților Britanici a trimis o scrisoare candidatului la președinție Elsie Owusu prin care avertizează-o să nu facă „declarații publice dăunătoare” despre organizație. Jurnalul arhitecților raportează că RIBA a fost mutat să trimită ordinul de „încetare și renunțare” după ce Owusu, unul dintre cei trei pretendenți la președinție, a criticat salariul lui Alan Vallance, șeful executivului său. La o grămadă din Leeds săptămâna trecută, Owusu a susținut că Vallance câștigă de șase ori salariul mediu al arhitectului, o afirmație pe care RIBA o descrie ca „o încălcare flagrantă a confidențialității”. Scrisoarea evidențiază și alte cazuri în care comentariile lui Owusu amenințau să submineze „reputația și statutul” RIBA.

Christy MacLear părăsește Sotheby’s Advisory Art Agency, Partners | ArtNews relatează că Christy MacLear, vicepreședinte al Agenției de Artă, parteneri din 2016, și-a părăsit funcția. MacLear, care a ocupat anterior funcția de CEO inaugural al Fundației Robert Rauschenberg a refuzat să comenteze natura plecării sale. Sotheby’s, care a achiziționat firma de consultanță în artă în 2016, a emis următoarea declarație: „Suntem recunoscători pentru conducerea lui Christy, deoarece am extins serviciile noastre de consiliere către artiști, moșii și fundații de artiști și îi dorim mult succes în demersurile sale viitoare.”

Fondul Art for Justice acordă subvenții de aproape 10 milioane de dolari | Fondul Art for Justice, lansat anul trecut de colecționarul și filantropul Agnes Gund, are a acordat aproape 10 milioane de dolari în subvenții pentru 38 de beneficiari. Subvențiile sunt destinate să sprijine organizațiile angajate în încetarea practicilor judiciare care discriminează persoanele din medii cu venituri mici. Un număr de artiști, inclusiv Hank Willis Thomas, și scriitori cunoscuți pentru creșterea gradului de conștientizare a sistemului de justiție penală cu lucrările lor au primit, de asemenea, finanțare.

Imagine principală: utilizată sub licența Creative Commons (CC BY-SA 4.0; imagine originală decupată)

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *