Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 2 aprilieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

National Trust for Scotland îl numește pe Philip Long în funcția de director executiv | National Trust for Scotland l-a numit pe Philip Long ca următor șef executiv. Long este în prezent director al V&A Dundee, fiind numit în 2011 pentru a supraveghea dezvoltarea muzeului, care a fost deschis în septembrie 2018. El va prelua postul atunci când Simon Skinner, care a funcționat ca director executiv al NTS din 2015, se retrage în iulie.

David C. Driskell (1931–2020) | Artistul, curatorul și istoricul de artă David C. Driskell a murit la 88 de ani. O figură cheie în stabilirea disciplinei de istorie a artei afro-americane, Driskell a organizat sondajul „Two Centuries of Black American Art: 1750–1955” la LACMA în 1976. Cele mai celebre picturi ale sale includ Iată pe Fiul Tău (1956), care comemora moartea lui Emmett Till.

Personalul lui Sotheby’s se află în amânarea vânzărilor „gigaweek” | Sotheby’s are anunțat personalului o serie de măsuri de reducere a cheltuielilor, inclusiv concedieri, taxe de personal și reduceri de salarii. Wall Street Journal raportează că aproximativ 200 de angajați vor fi angajați, în timp ce cei care rămân vor primi o deducere de 20% din salariile de luna viitoare. Vestea vine după casa de licitații și-a amânat vânzările majore din mai în New York.

National Lottery Heritage Fund anunță 50 milioane de lire sterline în sprijinul de urgență Fondul național al patrimoniului loteriei a anunțat un fond de urgență de 50 de milioane de lire sterline pentru a sprijini sectorul patrimoniului din Marea Britanie în următoarele trei până la șase luni. Cererile pentru fond se vor deschide în următoarele zile. Între timp, în SUA, Fundația Warhol oferă subvenții de 1,6 milioane de dolari artiștilor afectați de criza coronavirusului.

Înmormântarea temporară va fi înființată la Muzeul Irlandez de Artă Modernă O morgă temporară va fi stabilit în terenul Muzeului Irlandez de Artă Modernă din Dublin, ca parte a eforturilor guvernului irlandez de a face față Covid-19. Într-o declarație, muzeul a spus: „Deși acesta este, desigur, un memento al gravității acestei situații, demnitatea și frumusețea solemnă a terenului sunt adecvate. Gândim cu mare compasiune și respect pentru familiile celor care ar putea avea nevoie de aceste facilități în vremurile viitoare. ‘

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *