Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 19 februarieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Karl Lagerfeld (1933-2019) | Celebrul designer de modă Karl Lagerfeld, director creativ pentru Fendi și Chanel, a murit la Paris la vârsta de 85 de ani. Născut și crescut la Hamburg, Lagerfeld s-a mutat la Paris în adolescență în 1952 – unul dintre primele sale locuri de muncă a fost ca asistent pentru Pierre Balmain în 1955. În 1965, Lagerfeld și-a început colaborarea cu Fendi, înainte de a se alătura Chanel în 1983. Dincolo de lume de modă, Lagerfeld a fost, de asemenea, fotograf, colecționar de mobilă și fotografie și galerist unic.

Segment regizat de Ai Weiwei în filmul din Berlin | Ai Weiwei le-a spus reporterilor un segment pe care l-a regizat pentru film Berlin I Love You a fost retras din filmul lansat recent fără știrea sa prealabilă. Artista i-a spus lui DW că „motivul pentru care ni s-a dat pentru eliminarea episodului a fost că statutul meu politic a făcut dificilă pentru echipa de producție să obțină finanțări suplimentare” pentru proiecte, inclusiv un film planificat în Shanghai, și că Festivalul de Film de la Berlin a exprimat, de asemenea, îngrijorare cu privire la participarea sa. Segmentul tăiat a fost direcționat de la distanță prin FaceTime în timpul arestului la domiciliu al lui Ai în China în 2015.

Lucas Museum of Narrative Art anunță căutarea unui nou regizor | Muzeul Lucas de artă narativă, care urmează să se deschidă în Los Angeles în 2022, are a anunțat că președintele său fondator Don Bacigalupi demisionează. Într-o declarație publicată, Lucas a spus: „Nu am fi reușit să deschidem terenul în Los Angeles fără el”. Înainte de angajarea unui înlocuitor, membru al consiliului de administrație John W. McCarter Jr. va acționa ca președinte interimar, în timp ce Bacigalupi va continua un rol consultativ.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *