Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 17 ianuarieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Cofondatorul Artsy, Sebastian Cwilich, va demisiona | Sebastian Cwilich, cofondator al Artsy, precum și președintele și directorul operațional al acesteia, este demisionând în iulie după nouă ani pentru a deveni consilier senior. Inovațiile sale pe piața online includ oferirea de opțiuni de abonare la galerii, mai degrabă decât comision, investiția într-o platformă live pentru licitație și parteneriatul cu târguri de artă. Cwilich va rămâne al doilea cel mai mare acționar al companiei.

MOCA Los Angeles va închide Pacific Design Center | Muzeul de Artă Contemporană din Los Angeles este închidere Pacific Design Center, o clădire satelit din West Hollywood care a fost deschisă în 2001. O declarație a MOCA și a spațiului expozițional a explicat că „acordul de programare dintre cele două organizații a ajuns la sfârșitul mandatului său”. Centrul va rămâne deschis până la 24 februarie, când se termină expoziția actuală a operei lui Kahlil Joseph.

Fundația Warhol anunță cele mai recente subvenții | Fundația Andy Warhol pentru Arte Vizuale a anunțat cei 42 de câștigători ai granturilor sale din toamna anului 2018, care variază de la 44.000 dolari la 120.000 dolari. Destinatarii selectați sunt organizații de artă non-profit, iar subvențiile, care totalizează 3,65 milioane USD, sunt acordate pentru programare, publicații și expoziții. O listă completă de destinatari poate fi găsită prin ARTnews.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *