Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 16 augustRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Antichitățile furate s-au întors în India pentru a coincide cu ziua independenței | Două artefacte despre care se crede că au fost traficate din India de către dealerul de antichități din New York Subhash Kapoor au fost s-a întors ieri în țară, ca parte a sărbătorilor sale de ziua independenței. Obiectele, o statuie hindusă din bronz din secolul al XVII-lea și o sculptură în relief din calcar din secolul I d.Hr., au fost luate din templele din Tamil Nadu și predate Departamentului pentru Securitate Internă al SUA de către un colecționar din Londra, în iunie. Artefactele au fost primite de înaltul comisar al Indiei în Marea Britanie, Ruchi Ghanashyam, la India House din Londra.

Bienala din Istanbul anunță un nou loc în fostul depozit | Organizatorii Bienalei de la Istanbul au anunțat ieri că expoziția a fost s-a mutat la Antrepo 5, un fost depozit care este în prezent transformat într-o galerie de artă. Noul loc de pe malul apei a fost selectat cu doar o lună înainte ca bienala să fie deschisă publicului pe 14 septembrie, datorită descoperirii azbestului la șantierele navale din Istanbul, care a fost principalul site pentru edițiile anterioare.

Lectură recomandată | Câștigătorul premiului Leul de Aur al Bienalei de la Veneția, Arthur Jafa a fost profilat de Megan O’Grady pentru Revista T a New York Times. Criticul de artă Philip Kennicott admiră o expoziție a lucrărilor lui Bill Viola la Fundația Barnes din Philadelphia, dar are cuvinte mult mai dure pentru galeriile de pictură ale instituției și încercările curatorilor săi de a juxtapune vechi și nou în Washington Post.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *