Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 16 augustRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Bloomberg Philanthropies numește 85 de participanți la inițiativa artistică de 43 milioane USD | Bloomberg Philanthropies a numit astăzi alte 85 de organizații culturale selectate pentru a participa la inițiativa sa de inovare artistică și formare în management, care a fost extinsă în luna mai datorită unei investiții de 43 milioane USD. Programul, care va sprijini peste 200 de organizații mici și mijlocii din orașele Atlanta, Austin, Baltimore, Denver, New Orleans, Pittsburgh și Washington, DC, face parte din inițiativa mai largă de 200 de milioane de dolari a lui Michael R. Bloomberg. Toate cele 85 de organizații a căror participare la schema de invitație a fost anunțată astăzi se află în Washington, DC și Pittsburgh.

Lista distrusă pentru a doua oară | The List, un proiect prezentat la Bienala Liverpool din acest an care documentează victimele crizei europene a refugiaților, a fost distrus de autori necunoscuți pentru a doua oară în trei săptămâni. Artistul Banu Cennetoğlu, care lucrează pe Lista cu rețeaua activistă UNITED, a spus că cu această ocazie nu va fi restaurat, ci lăsat ca un memento al „violenței sistematice exercitate împotriva oamenilor”. Pentru mai multe informații despre evenimentele din jurul „Listei”, citiți Samuel Reilly în Apollo.

Dealerul de artă Andrew Fabricant se alătură Gagosian | Gagosian anunțat astăzi dealerul de artă Andrew Fabricant urmează să se alăture galeriei din New York. Fabricant a părăsit recent Richard Gray Gallery, unde a fost director al locației sale din New York, după 22 de ani; înainte a lucrat pentru Gagosian atât în ​​Los Angeles, cât și în New York.

Titus Kaphar câștigă Premiul Rappaport 2018 | Parcul și muzeul de sculptură deCordova din Lincoln, Massachusetts a anunțat că Premiul Rappaport din acest an va fi acordat lui Titus Kaphar. Kaphar, care va primi 25.000 de dolari, este cunoscut pentru picturile și sculpturile sale care explorează istoria reprezentării rasiale și sociale în cultura vizuală.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *