Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 15 octombrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Southbank Center retrage planul controversat pentru barul de pe acoperișul Festival Hall | Southbank Center și-a renunțat la planurile criticate pe scară largă pentru un bar și un spațiu pentru spectacole deasupra festivalului. În declarația emisă astăzi, Southbank Center spune: „Fezabilitatea propunerii de retail dezvoltată de operator pentru acoperișul Royal Festival Hall s-a dovedit a fi mai dificilă decât se anticipase și, prin urmare, nu ne propunem să continuăm cu acel proiect în acest moment. ‘

Eduardo Arroyo (1937–2018) | Pictorul, scenograful și scriitorul spaniol Eduardo Arroyo a murit la vârsta de 81 de ani. Născut la Madrid, Arroyo s-a mutat mai târziu la Paris la sfârșitul anilor 1950, unde a devenit o figură cheie în mișcarea Figurării narative. Pentru un profil complet al vieții și carierei sale, citiți necrologul său în Le Figaro (Articol în limba franceză).

Premiile merg la Lynette Yiadom-Boakye și Postcommodity la Carnegie International 2018 | Pictorul britanic Lynette Yiadom-Boakye a primit premiul Carnegie de 10.000 de dolari, a anunțat la deschiderea de vineri seară a celei de-a 57-a ediții a Carnegie International, care se desfășoară la Carnegie Museum of Art din Pittsburgh, Pennsylvania. Premiul Fine, de asemenea în valoare de 10.000 de dolari și acordat unui artist emergent inclus în expoziție, a fost acordat colectivului de artiști indigeni Postcommodity.

Lectură recomandată | Scriind pentru Hiperalergic, Natasha Seaman vizitează expoziția MoMA care explorează construcția identității naționale prin arhitectură în fosta Iugoslavie – și își amintește propria călătorie în țară în 1986. În London Review of Books, Rosemary Hill consideră obiectele incluse – și lăsate în afara – „obiectez: Ian Hislops caută disidență” la British Museum. Si tel New York Times se uita la unele dintre muzeele și organizațiile de artă care au fost „forțate să reevalueze legăturile saudite” în urma presupusului asasinat comandat de stat al jurnalistului Jamal Khashoggi.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *