Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 15 noiembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Planurile de a transforma Whitechapel Bell Foundry în hotel au început | Comitetul de dezvoltare pentru Tower Hamlets Council a aprobat planurile de a transforma istoricul turnătoriei de clopote Whitechapel într-o cafenea și un hotel de tip boutique. Turnătoria a încetat producția în 2016, iar site-ul a fost vândut dezvoltatorilor în 2017. Un raport al consiliului susține că cererea de planificare a noilor proprietari va oferi „acces public pe termen lung” la turnătorie, dar a fost extrem de controversată și comitetul a a primit 780 de obiecții și critici de la UK Historic Buildings Preservation Trust. Este posibil ca activiștii să apeleze împotriva deciziei. Citiți pledoaria lui Gillian Darley pentru salvarea turnătoriei Apollo.

Experții sugerează că „copia” lui Botticelli la Muzeul Național Cardiff ar putea fi reală | Experți care apar pe BBC Four’s Capodoperele pierdute ale Marii Britanii au găsit dovezi care să sugereze că o descriere a Fecioarei și Pruncului care a fost mult timp respinsă ca o copie Botticelli, poate fi reală. Curățarea și conservarea lucrării au dezvăluit un desen care sugerează că a fost produs și revizuit la studioul Vechiului Maestru și un doodle al unui om de profil, despre care experții spun că este aproape sigur de Botticelli însuși. Lucrarea este expusă la Muzeul Național Cardiff, care a primit-o în 1952 ca moștenire de la Gwendoline Davies.

Parlamentul german aprobă un nou buget de 364 milioane de euro pentru muzeul din Berlin | Camera inferioară a parlamentului din Germania are a aprobat un nou buget de 364 EUR pentru Muzeul secolului XX din Berlin, depășind semnificativ estimarea inițială de 200 EUR pentru costurile de construcție. Muzeul a fost proiectat de arhitecții Herzog & de Meuron pentru a oferi spațiu de expoziție multor fonduri de artă din secolul al XX-lea care sunt păstrate în depozit la Neue Nationalgalerie. Se așteaptă ca și camera superioară să aprobe noua figură.

Galeria Safani depune un proces pentru a opri întoarcerea artefactului antic în Italia | Galeria Safani a intentat miercuri un proces împotriva Republicii Italia la Southern District Court din New York, susținând că proveniența unui bust antic al lui Alexandru cel Mare ca zeul soarelui Helios, care a fost ridicat din galerie de către autorități în februarie, a fost investigată de Registrul pierderilor de artă și a fost considerată legitimă. Italia susține că artefactul a fost exportat ilegal și că trebuie returnat. Niciuna dintre părți nu a furnizat încă dovezi de proveniență care sunt anterioare primelor înregistrări cunoscute ale lucrării care urmează să fie scoase la licitație la Sotheby’s în 1974.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *