Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 15 iulieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Zgârie-nori Tulip Foster + Partners a refuzat permisiunea de planificare | Primarul Londrei a respins o cerere pentru un turn din City of London, proiectată de Foster + Partners, relatează Evening Standard. Planificatorii pentru Adunarea Greater London (GLA) au constatat deja că încalcă orientările actuale și primarul a cerut decizia spre revizuire după ce a fost aprobată de către City of London. Un purtător de cuvânt al primarului a descris proiectul propus ca fiind de o calitate insuficientă pentru un sit atât de proeminent și dăunător orizontului londonez.

Președinții comisiei de verificare a Bienalei de la Paris își dau demisia | Joia trecută, Bernard Castaing de la Compania Națională de Experți (CNE) și Michel Maket Syndicat Fançais de experți profesioniști în lucrări de artă și de colecție (SFEP) – cel de-al doilea președinte al comisiei de verificare a Bienalei de la Paris – a demisionat din cauza includerii expozanților aflați în curs de cercetare penală în târgul de artă. Totuși, Maket va rămâne în comitetul de verificare.

Tate achiziționează arhiva pictorului suprarealist Ithell Colquhoun | Tate a achiziționat o colecție de peste 5.000 de schițe, desene și opere de artă ale artistului suprarealist britanic Ithell Colquhoun (1906–88) . Interesul pentru magie și ocultism – un focus care a provocat tensiune cu alți artiști – sunt esențiale pentru munca ei, dar a fost neglijată în mare parte în istoriile suprarealismului. „A avut foarte puține expoziții solo […] de aceea această colecție este atât de uimitoare ‘, a spus Adrian Glew, un arhivar Tate. „Va fi o reevaluare a întregii sale cariere, deoarece există atât de multe în colecție.”

Lectură recomandată | Pe Paris Review Daily, Cartea de bucate a lui Dorothy Iannone îmbină rețetele cu meditațiile diariste. („Nu plânge niciodată în timp ce gătești”, scrie ea.)

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *